Alem Restaurant

Yeme İçme Restoran Alem Restaurant

Mutfak Türü: Meyhane, Restaurant

Adres: Nevizade Sok. No:4-C Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 60 55

Web: http://www.alemrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul’un gece hayatında Nevizade sokağı çok önemli bir yer tutar. Yazı, kışı başka keyiftir. Dostluklar sokağa taşar, masalarda perçinleşir. İstanbul’un bu renkli sokağı Nevizade`de, keyifli ve damak tadınıza uygun bir yemek vakti geçirmek istediğinizde aklınıza gelecek mekanların en başında Alem gelir. 250 yıllık tarihi binayı büyük emeklerle bugüne kazandırıp sizlerin hizmetine sunarken Alem’e bir restaurant, bir meyhane tarifinin çok ötesinde bir anlam kazandırmaya çalıştık.

Özellikle Ege ve Akdeniz mutfağının spesiyallerinin yer aldığı Nevizade tarzı içerisinde geçmişte rumlardan kalan meyhane kültürünün de sürdürülmesine çalışılmıştır.

Alem restaurant halk arasında meze türü özel spesiyalleri ile tanınır. lavinya, termidor, lelavin, tutmaç bu spesiyallerin bir kaçıdır. 1999`larda Arnavutköy`de açılan Budha Restaurant’ın ünlü şefi Rudolph’un yardımcısı Şükrü Usta önderliğinde hazırlanır herşey. Herbiri ayrı damak tadını yansıtan özel mönüsü ile hijyen ve benzersiz ambiansı ile huzur bulursunuz Alem`de. İstanbul’da çeşitli meslek gruplarına ait entelektüel, popüler, sanatçı, müzisyen ve özellikle yerli, yabancı turistlerin nevizadede alem’e geldiklerinde sokak masalarındaki zaman zaman sıkışık ortamlarda dahi masalar arası bir samimiyet, bir içtenlik, bir hoşgörü mevcuttur insanlar arasında.

Sokak kısmı dediğimiz giriş kat 70 kişiliktir. Birinci kattaki kapalı salonlarımızın tümü 170 kişiliktir. Her akşam yemek eşliğinde Türk müziği ile mikrofonsuz olarak dinleyeceğiniz canlı fasıl sizleri başka alemlere götürür. Müzik ve eğlence alemin ayrılmaz bir parçasıdır. Özellikle saat 22:30 dan sonra eğlence doruktadır. herkes ayakta, eller havada, vur patlasın çal oynasın. özellikle gençlerin doğum günü partileri ve firmaların toplu iş yemeklerinde tercih edilen mekanların en başındadır alem.

Türk mutfağının zengin çeşitleri ile et ve mevsim balıklarının süslediği özel mönüler her zaman seçiminize hazırdır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT