Balık Noktası

Yeme İçme Restoran Balık Noktası

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Galata Köprüsü Altı, EB1 Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 526 66 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Mavinin lezzetleriyle, Boğaz`ın büyüsünü tek bir çizgide buluşturan nokta… Balık noktası…

Estetik, büyüleyici bir atmosfer ve eşsiz lezzetlerin noktası, Boğaz`ın mavi suları karşısında, nezih ve kusursuz bir ortamda balık yemenin keyfine doyamayacaksınız. 7000 yıllık dillere destan bir sehrin iki kıtayı birleştiren noktasında; Haliç`in üzerinde uçuşan martılar, muhteşem Boğaz`ın mavi, beyaz, köpük köpük dalgaları arkasında iz bırakan yolcu gemileri sizi selamlıyor. Cenevizliler`in taş binaları, Bizans`ın büyüleyen mirası, Osmanlı`nın Topkapı`dan açılan sandukası, çağımızın parlak ışıklarıyla dans ediyor.

Binbir masala yarenlik etmiş bir köprünün altında, iki kıtanın birleştiği noktada doyumsuz, keyifli anlar sizi bekliyor. Dünyanın kültür başkenti İstanbul`un balık noktası Fishpoint, nezih bir ortamda, konukları deniz ürünleri ve dünya mutfağının seçkin lezzetleriyle karşılıyor. Özel günleriniz ve iş yemekleriniz için bir klasik olacak. 200 kişilik kapalı salonu ve 100 kişilik açık mekanı, güleryüzlü personeli, kusursuz hizmetiyle Balık Noktası sizi bekliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT