Barba Giritli Balık Lokantası

Yeme İçme Restoran Barba Giritli Balık Lokantası

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Restaurant

Adres: Abdülezzel Paşa Cad. No.3 Cibali İstanbul (Kadir Has Üniversitesi yanı) Fatih İstanbul

Telefon: 0212 533 18 66 - 0212 533 18 77

Faks: 0212 635 93 87

Web: http://www.giritlibalik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Galata Kulesi’nden Topkapı Sarayı’na Sarayburnu’ndan Haydarpaşa’ya uzanan bir manzarada taze ve leziz deniz mahsulleri tatmaya ne dersiniz?

Eski köylerin meşhur Rum meyhanelerinin baş kahramanı; Barba. Meyhanenin ustası, temel direği olarak nitelendirilen Barbalar, nice hikayeleri gözlerinde saklayıp, hizmetini hünerleriyle süsleyen, muhabbetine doyum olmayan ihtiyarlarmış. Her misafirine aynı özende ilgi gösterirken; miço, ateşoğlanlar, tezgahtar, saki ve rakkaslardan oluşan ekibini göz ucuyla takip eder, o akşamı ilk akşamından hiç bir zaman ayırdetmezmiş. Gizemli ihtiyarın Giritli lezzetlerine büründüğü bir nostalji, balık lezzetiyle sarmalanmış İstanbul`a ve Boğaz`a karşı bir gece ise aradığınız; Giritli Barba nice hikayesi ve lezzetleriyle sizi bekliyor!

Kalite, lezzet ve tazeliği bir arada sunan Barba Giritli Balık, Girit usulü ahtapot ızgara, tarhun soslu deniz ürünleri, asma yaprağında ızgara sardalya, iskorpit kavurma, bal sirkesinde marine edikmiş kalamar ızgara, mantarlı ıspanaklı dil balığı, anasonlu hardal, soslu levrek fileto, elmalı ve tarhun soslu kılıçbalığı ızgara, fındık ve safran soslu uskumru, ceviz fıstık ve tarçın fırınlanmış tahin pekmez tatlısı gibi farklı lezzetleri tadabileceksiniz.

Yemek ve mezelerinde kullandığı malzemelerin çoğunu şehir dışından ve kendi doğal ortamından getiriyor. Otlar İzmir ve Ayvalık’tan hakiki zeytinyağı Ayvalık ve Girit Adası’ndan, içi cevizle doldurulmuş kırma yeşil zeytin Rodos Adası’ndan, beyaz peynir Edirne’den..

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT