Belgo Restaurant

Yeme İçme Restoran Belgo Restaurant

Mutfak Türü: Belçika Mutfağı, Uluslararası Mutfak

Adres: Abdi İpekçi Caddesi No:48/2 Teşvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 248 01 57

Web: http://www.belgorestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Belgo`yu bir midye imparatorluğu olarak tanımlayabiliriz. Belçika mutfağının vazgeçilmezlerinden olan midye ve patates kızartması mönünün de en önemli yemeklerinden Fakat Belgo`yu sadece midye restoranı zannetmeyin değişik lezzetlerle oluşturulan mönüde uluslar arası mutfakların en sevilen yemeklerini Belgo yorumu ile tadacaksınız.

Belgo`nun vazgeçilmezlerini oluşturan Midyeler iki şekilde yanında patates kızartması ile sunuluyor; birincisi Moules Pots ,özel tencerelerde ve seçeceğiniz 15 değişik sos ile kremalı rokfor peynirli Moules Blue veya domates soslu Moules Snob bunlardan en sevilenleri yemekleri.
Diğer yöntem ise seçeceğiniz sos ve mozarella peyniri ile fırınlanarak sunulan Moules Platers fırınlanmış midye tabaklarından bizim tavsiyemiz Moules Escargote Gratines

Mönünün uluslararası mutfaklardan örnekler sunulan bölümünde ise kendi yapımı olan füme ördek göğüslü Tartini Mürekkep Balıklı Black Fettucine, bernaise sos ile sunulan kalın bonfile Filet de boeuf ekşi elma ve mürdüm eriği ile sote bonfile Carbonade Flamende en çok tercih edilenler. Tatlı mönüsünde ise Belçika çikolatası ile yapılan karamel ve böğürtlen soslu Dame Noire ve Chocolade Fondü yü mutlaka denemelisiniz. Ayrıca öğlen servisi için her lezzeti tadabileceğiniz özel fiks mönüler oluşturulmuş.

Restoran 50 kişilik ana yemek salonu, bar ve 15 kişilik Happy Room adlı iki bölümden oluşmakta. Happy Room konsept partiler ve özel mönü ile grup yemekleri için düzenlenmiş.Belgo da jazz ve klasik Fransız şarkıları çalınıyor. Servis öğlen 12.00 da başlıyor ve 02.00`a kadar devam ediyor.


Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT