Belvu Ocakbaşı Et Mangal Restaurant...

Yeme İçme Restoran Belvu Ocakbaşı Et Mangal Restaurant...

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Zühtüpaşa Mah. Fener Kalamış Cad. No:114/a Fenerbahçe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 39 60 pbx

Web: http://www.fenerbahcebelvu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
BELVU OCAKBAŞI ET MANGAL RESTAURANT …
Bulunduğu konum itibarı ile her taraftan marinaya hakim olan Fenerbahçe Belvu‘de yer alan BELVU OCAKBAŞI ET MANGAL RESTAURANT ette oldukça iddalıdır.
Balıkesir’den gelen kıvırcık kuzu diye adlandırılan özel bir etten ürünlerini imal eden Belvu Ocakbaşı Et Mangal Restaurant’ta pişmiş etin servisi ise özel mangalda servis edilmekte ve etinizi soğutmadan yeme ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Şark mutfağının special ürünlerinin yer aldığı mutfakta Belvu Special, Antep Ali Naziği, Altı ezmeli, zırh kıymasından sebzeli kebab, sarmısaklı kebab, mardin kebabı, kaburga, kuşneme, külbastı, kuzu tandır, fındık lahmacununudan, içli köftesine, kavurdağ salatasından iskenderine kadar geniş bir mutfağa hakim olan Belvu Ocakbaşı Et mangal restaurant gelen misafirlerine manzarası ile gözüne hitap ederken zengin menüsü ile de damak tadına hitap etmektedir.

Gelen misafirlerini kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibi ile ağırlayan mekanda bütçeler ise kişibaşı ortalama öğlen yemeğine 30 - 35 Tl. Akşam yemeğinde ise 40 - 50tl arasındadır. Çocuk oyun alanı ve mama sandalyesi bulunan mekanda vale ve özel otaparkı da mevcuttur. Açık ve kapalı mekan alternatifleri ile şirket yemekleri, bayi toplantıları yapabilir, Pazar günleri ise deniz manzaralı bahçesinde, 100 çeşit menüsü ile açık büfe brunch keyfinden yararlanabilirsiniz.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT