Beymen Bej Cafe

Yeme İçme Restoran Beymen Bej Cafe

Mutfak Türü: Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Pınar Mahallesi, İstinye Bayırı Caddesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 345 63 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstinye Park’ta, Beymen’in hemen yanında yer alan Bej Cafe’de adı gibi sakin ve şık bir atmosfer var. Hem bar hem restoran olarak hizmet vermesine karşın mekânda DJ yok ve müziğin sesi hiç yükselmiyor. Bej Cafe’de öncelik yemeklere veriliyor, mekan sade ama lezzet yönünden zengin bir mönüyle hizmet veriyor. Dekorasyonunu Deniz Duru’nun yaptığı Bej Cafe’de adı gibi bej tonlar kullanılmış. Buna karşı 1970’lerin retro havasına da sahip. Mekânda dekorasyona genelde ahşap ve deri hâkim.

İstinye Park`ın lüks mağazalar ve restoranlarla dolu teras katında yer alan Bej Cafe, öğle yemeklerinde, iş çıkışında veya alışveriş sonrasında nefis yemekler ve içkiler eşliğinde ruhunu dinlendirmek isteyenler için ideal.

Bej Cafe’nin mönüsünde Panzanella, tavuklu veya karidesli Thai usulü noodle, piliç beyti, ağır ateşte pişmiş dana döş gibi yaratıcı tabaklar dikkatiniz çekebilir. Tatlılara gelince Bej çikolatali mousse pasta ve meyveli ıslak kek merakınızı cezbedecek bir yorum.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT