Bizbize Balık

Yeme İçme Restoran Bizbize Balık

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Küçükyalı Mahallesi Süreyyapaşa Sokak. No:1 Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 519 89 01

Faks: 0216 519 89 04

Web: http://www.bizbizebalik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

“Önce insan, Sonra kalite, SONUÇTA BAŞARI” sloganıyla, muhteşem Prens Takımadaları manzarası eşliğinde müessesemiz siz değerli müşterilerimize 2006 yılından itibaren hizmet vermeye başlamıştır.

şöyle Prens Takım Adalarını karşınıza alıp balık keyfi yapmayı seviyorsanız, hele bir de damak tadı arıyorsanız Bizbize Balık tam sizin yeriniz. Bizbize Balık Küçükyalı sahil yolunda çiçeği burnunda bir balık lokantası.
Daha çok yeni ama yılların tecrübesini üzerinde taşıyor. Öncelikle sahibi Mehmet Aşkın yıllarca hayalini kurduğu balık restoranını temelinden kül tablasına kadar herşeyini ince eleyip sık dokuyarak düşünmüş ve gerçekleştirmeiş. Sonra da onlarca yılını bu işe vermiş kişilere emanet etmiş.

Balık kültürümüzde alışılagelen ancak, daha önce hiç tatmadığınız lezetteki seçkin mönümüzü değerli çalışma arkadaşlarınızla beraber keyifli bir piyano eşliğinde tatmak, iş toplantılarınızı daha keyifli bir hale dönüştürmek istiyorsanız; BİZBİZE BALIK bütün beklentilerinizi karşılayacaktır…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT