Ca’d’Oro Restaurant

Yeme İçme Restoran Ca’d’Oro Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Bankalar Cad. No:11 Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 82 92

Web: http://www.istanbuldoors.com

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul Doors Group’un yeni restoranı Ca’d’Oro, Garanti Bankası’nın kültür kurumu SALT Galata’da açıldı. Mimarisi ünlü mimar Han Tümertekin tarafından yapılan ve menüsünde dünya mutfağının en seçkin lezzetlerine yer veren Ca’d’Oro’nun menü danışmanlığını ünlü Fransız şef Julien Maisonneuve yaptı.

Yeme içme ve eğlence sektöründe yarattığı başarılı marka ve konseptlerle konuklarına yeni kapılar ve yaşam tarzları sunan İstanbul Doors Group’un yeni markası Ca’d’Oro, SALT Galata’nın giriş katında cafe ve girişin bir üst katında restoran olarak hizmet vermeye başladı. Mimarisi SALT Galata’nın yeniden işlevlendirme çalışmalarını da yürüten Ağa Han ödüllü mimar Han Tümertekin tarafından yapılan Ca’d’Oro, konuklarına dünya mutfağından seçkin lezzetler sunacak.

Zengin Kahvaltı ve Brunch Menüsü

Güncel sanattan kent yaşamına kadar birçok alanda programlar gerçekleştirecek SALT Galata’nın içinde modern ve minimal iç alanlar yaratılarak tasarlanan Ca’d’Oro, restoran ve cafe kısmından oluşuyor. Mekanın restoran kısmının açık ve kapalı alanı 150 kişi, cafe kısmının ise 55 kişi ağırlayacak büyüklükte. Cafe alanının mimari açıdan daha rahat bir stilde tasarlandığı Ca’d’Oro’da hafta içi kahvaltı, hafta sonları ise zengin seçenekleriyle dikkat çeken brunch servisi var.

Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan Ca’d’Oro’nun menü danışmanlığını ise dünyaca ünlü Fransız şef Julien Maisonneuve yaptı. Ca’d’Oro’nun cafe bölümü sanatçı Hüseyin Bahri Alptekin’in kişisel kitaplığına ev sahipliği yapıyor.

Pazartesi günleri kapalı olan Ca’d’Oro, haftanın diğer günlerinde cafe bölümünde 10:00 - 02:00, restoranında 12:00-02:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Ca’d’Oro’nun restoran bölümünün pazar günleri için açılış ve kapanış saati ise 10:00-01:00 .

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

BU yıldızı manzaraya verdim.İspanyol omlet istedim hayatımda bunca ülke gezdim boyle rezalet birşey görmedim yemedim.Avuçiçinden küçük bir sahan içnde yumurta tadı alamadım patatesler yarım küçük patates küp kesilip yağ çektirilerek pişirilmiş yeşil biberler fazlasıyla kullanılarak iğrenç bir şekilde sahanın içnde karışık şekilde alay eder gibi sunuldu...
yemekler baya kaliteli lezzete sahip,atmosfer de fena değil .ama asıl iş yemek evet onlarda güzel başarılı diyebiliriz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT