Cafe Peanut

Mutfak Türü: Kafe Türü, Uluslararası Mutfak

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mah.İstiklal Cad. Büyükparmakkapı Sok. Özgayret Apt. No:1 Kat:6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 50 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

2010 yılı Baharın ilk günlerinde, Beyoğlu’nda özel bir art cafe yaratmak için yola çıktık. Cafe Peanut’ ın oluşumunda aklımızda hep şu oldu; bir mekana gittiğimizde, ne bulmak, ne yemek, ne duymak, ne görmek istiyorsak, hepsini bir arada, tek bir çatı altında, mekanımızda sunabilme isteği.

Cafe Peanut’ ta önceliğimiz; menümüz ve sanatsal faaliyetlerimiz ile bağımsız bir mekanda fark yaratmaktır. Cafe Peanut etkinlikleri arasında; Şiir Günleri, Müzik Dinletileri, Workshoplar (Tiyatro, Karikatür, Ebru, Müzik vb.), Sohbet Günleri, İmza Günleri, İnteraktif Tiyatro Gösterileri yer almaktadır. Cafemiz etkinlikleri, Devlet Tiyatrosu Rejisörü Sayın Kazım Akşar’ ın danışmanlığında gerçekleştirilmektedir.

Sadece Cafe Peanut’ ta tadabileceğiniz yemeklerimiz arasında; Peanut Mantı, Cevizli Tulum Peynirli Erişte, Tavuklu / Vejeteryan Krep, Peanut Burger vb. birçok lezzet yer almaktadır. Menümüzde yer alan tüm köfteler ile mantımızın içi katkısız % 100 dana kıymadan, tarafımızca hazırlanmaktadır. Diğer yemeklerimizde ise, kendimizin yetiştirdiği ve mevsiminde toplanmış organik sebzeler kullanılmaktadır.

Cafe Peanut’ ta ağırlamaktan büyük keyif aldığımız misafirlerimiz arasında “Çölyak Rahatsızlığı” ve “Gluten Alerjisi” olan kişiler yer almaktadır. Peanut ailesi olarak, içimizde ve etrafımızda bulunan çölyak hastalarının veya gluten alerjisi olan kişilerin, bir cafeye gittiklerinde kahvenin yanında; kek, poğaça, kurabiye vb. ürünleri yiyememenin mutsuzluğunu yaşadıklarını gördük. Cafemizde bu mutsuzluğa son vermek istedik. Menümüzde yer alan birçok lezzetli yemeği Çölyak Diyeti için glutensiz halde sunuyor, dilerlerse kurabiye, poğaça vb. ürünleri paket olarak alabilmelerini sağlıyoruz.

Sizleri İstiklal Caddesi’ nde ama karmaşadan uzak bir yere, “Cafe Peanut” a bekliyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT