Cloud 7 Restaurant, Bar - Terrace

Yeme İçme Restoran Cloud 7 Restaurant, Bar - Terrace

Mutfak Türü: Bar, Türk Mutfağı, Akdeniz Mutfağı, Restaurant

Adres: Bayıldım Caddesi No:12 34357 Maçka Hilton Parksa Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 310 12 00

Faks: 0212 258 56 95

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Hilton Parksa’nın Yenilenen Mekanı Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace, Dekorasyonu ve Eşsiz Boğaz Manzarasıyla İddialı

Nefes kesen ve şaşırtıcı güzellikteki Boğaz manzarasına hakim, Hilton ParkSA’nın en üst katında yer alan, yeni ismi ve dekorasyonu ile fark yaratan Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace, Türk ve Akdeniz mutfağından oluşan zengin mönüsü ile müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Hilton ParkSA’nın en üst katında yer alan Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace, eşsiz boğaz manzarasının yanı sıra, yenilenen dekorasyonu ve dizaynı ile yazın keyfini yaşatmaya devam ediyor. Sadeliğin ön plana çıkartıldığı Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace, şık ve fark yaratan konseptini konfor ve Boğaz manzarası ile birleştirerek misafirlerine sınırsız bir hizmet sunmaya devam ediyor. Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace, Türk ve Akdeniz mutfağının birbirinden hafif ve lezzetli yemeklerini bir araya getiren muhteşem mönüsüyle de, damaklara hitap ediyor.

Haftanın 7 günü mükemmel servis anlayışıyla hizmet veren Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar gün içinde dinlenmek ve lezzetli bir yemek için pek çok farklı alternatifi bir arada bulunduruyor. Lezzet ustaları tarafından özenle hazırlanan Hilton ParkSA Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace mönüsü, Türk ve Akdeniz mutfağının yanı sıra, farklı tatlarda özel olarak hazırlanan biftek mönüsü, diyet mönüsü gibi seçenekleriyle de farkını ve kalitesini doruk noktasına taşıyor.

Yaz aylarının en sıcak günlerinde açıkhava mekan alternatifi de sunan Cloud 7 Terrace’da Boğaz manzarasına karşı bu atmosferin tadını çıkarabilirsiniz. Farklı dizaynı ve renkleriyle çok keyifli bir atmosferi olan Cloud 7 Bar’da ise yazın en popüler serinletici içeceklerini tadabilir, en lezzetli meyvelerden oluşan frozenları deneyebilirsiniz!

Hayatın durmadan aktığı, hareketin ve dinamizmin merkezi Nişantaşı’nda, huzur, kalite ve güven içerisinde sevdikleri ve dostarıyla keyifli saatler geçirmek isteyenler için Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace, hayatınıza yeni bir soluk getirecek...
Hayatın karmaşasından uzak, Nişantaşı’ndaki yeni buluşma noktanız Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace için rezervasyonunuzu hemen yaptırın!

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT