Çok Çok Thai Restaurant - Bar

Yeme İçme Restoran Çok Çok Thai Restaurant - Bar

Mutfak Türü: Tayland Mutfağı

Adres: Tepebaşı Meşrutiyet Caddesi No:51 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 64 96

Faks: 212 292 64 97

Web: http://www.cokcok.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Türkiye`ye Tay mutfağını tanıtan ÇokÇok, farklı mimarisi ve otantik dekorasyonu ile ziyaretçilerine Uzakdoğu`nun gizemli ve büyüleyici havasını yaşatıyor. Kültürler arası lezzet köprüsü olarak uluslararası birçok ödülün sahibi Singapurlu mimar Kay Ngee Tan tarafından tasarlanan mekan, Farklı medeniyetlerin buluştuğu İstanbul`a yepyeni bir hayat katıyor.

Tay mutfağının birbirinden özel yemekleriyle tanışacağınız ÇokÇok`ta yazın 70, kışın ise 60 kişiye hizmet verilebiliyor. İş toplantıları, iş yemekleri, öğlen partileri ve özel günleriniz için de ideal bir yer olan mekanda keyifli bir mola için dilerseniz asma katta bulunan sedirlerde de uzanarak yemek yiyebilir, kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

"Chillout" ve "World music" eşliğinde keyifli saatler geçireceğiniz lounge barı, Uzakdoğu`ya özgü incelikteki servis anlayışı, zengin menüsü, modern ve egzotik atmosferi ile sevilen bir buluşma noktası olan ÇokÇok, yeni yılda da özel etkinlikleri ve seçkin mutfağıyla gündemde kalacak.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT