Covva Brasserie

Yeme İçme Restoran Covva Brasserie

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Maçka Cad. 16/C Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 296 02 11

Faks: 0212 296 48 60

Web: http://www.covva.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İş Yorgunluğuna Bir “Aperitivo” Covva’da!
İşten öte, yemekten beri;Covva Brasserie’de Aperitivo…

Yoğun ve yorucu bir gün mü geçirdiniz? Üzerinizdeki iş yükünü atmak istiyor ama uzun bir geceye halim yok mu diyorsunuz? Ne yapacağınızı düşünerek de yorulmayın. Biz sizin için düşündük ve size harika bir önerimiz var: Covva Brasserie’deki Aperitivo’yu yaşamadan eve gitmeyin!

Bir İtalyan geleneği olan Aperitivo artık Teşvikiye’deki Covva’da sizleri bekliyor. Aperitivo; işten sonra günün yorgunluğunu atmak için bir kadeh içki içebileceğiniz, yemek öncesi atıştırabileceğiniz ve müzik dinleyerek gevşeyebildiğiniz zaman dilimi anlamına geliyor. Peki Covva’da Aperitivo nasıl geçiyor? 18.00-21.30 saatleri arasında dj eşliğinde müzik çalınıyor. Geceye özel hazırlanan kokteylerden dilediğinizi seçiyor, snack food tabağından atıştırabiliyorsunuz. Eh gerisini de size bırakıyoruz. İster içkinizi yudumlarken müzikle günü arkanızda bırakın ister sevdiklerinizle sohbetin tadını çıkarın. Üstelik Covva’da Aperitivo çok da ekonomik. 1 kokteyl ve snack food tabağı için kişi başı 30 YTL ödeyerek keyifli bir akşam üstü geçirebileceksiniz.

Artık sizin de her Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları işten sonra, evden önce artık bir durağınız var. Yoğun bir iş gününün ardından sizi Covva Brasserie’deki Aperitivo’ya davet ediyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT