Da Mario

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Dilhayat Sok. No:7 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 265 51 86 - 265 15 96

Web: http://www.istanbuldoors.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İtalyan Lezzetinin İstanbul’daki Klasik Adresi...

Financial Times Gazetesi’nin Türkiye Özel Eki’nde “İstanbul’un En İyi Restaurantı” seçilen İstanbul’un ilk İtalyan restaurantı Da Mario, 11 yıldır İtalyan mutfağını sevenlerin tek tercihi...

Enfes lezzetteki İtalyan yemekleri ile İtalyan restaurantları arasında kendini kanıtlamış olan Da Mario, İstanbul’un klasikleşmiş restaurantlarından birisi.

Tipik Güney İtalya lokantası havasında olan Da Mario’da, Akdeniz Mutfağı’nın ayrılmaz parçası salatalar, taze ev yapımı makarnalar ve odun fırınında pişirilen pizzaların yer aldığı mönüsüne, zengin şarap alternatifleri eşlik ediyor.

İstanbul’un klasikleri arasına girmiş olan Da Mario, gösterdiği özen ve kaliteli hizmetle iş yemeklerinin de vazgeçilmez adresi olma özelliğini gösteriyor. Da Mario, kış aylarında 120, yaz aylarında ise bahçesiyle birlikte 150 kişiyi ağırladığı mekanında onu yıllardır tanıyan ve seven müdavimleriyle birlikte tüm misafirlerine kaliteli servis ve enfes tatlar sunmaya devam ediyor.

Da Mario özellikle Türkiye’de yaşayan yabancılar, turistler, yabancı misafirlerini ağırlayan işadamları tarafından tercih ediliyor.
Da Mario Restaurant, ağaçların gölgesinde ferah bir atmosfere sahip yazlık bahçesi ile yaz aylarında lezzetle keyfin buluştuğu bir adres oluyor.

Her gün 12.00 – 02.00 arası açık.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT