Del Mare Ristorante

Yeme İçme Restoran Del Mare Ristorante

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Deniz Ürünleri, Fransız Mutfağı, Yunanistan Mutfağı

Adres: Kuleli Cad. No:53/4 Çengelköy Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 422 57 62 (pbx)

Faks: 0216 422 63 54

Web: http://www.del-mare.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Boğaz`ın en güzel yerlerinden biri olan İstanbul`un en nezih semtlerinden Çengelköy`de denize nazır konumlanmış Del-Mare Ristorante açıldığı günden bu yana İstanbul`luların en gözde mekanlarından biri.

Del-Mare otantik ve tarihi yapısıyla, özel konuklarınızı ağırlayabileceğiniz, özel bir gün kutlayabileceğiniz ya da şirket yemeklerinizi düzenleyebileceğiniz son derece şık bir mekan.

Tarihi bir yapıya sahip olan Del-Mare Ristorante 1800`lü yılların başında fil ambarı olarak kullanılmıştır. 1900`lü yılların başında yeniden düzenlenerek baca eklenmiş ve ispirto fabrikasına dönüştürülmüştür. 200 yıllık tarihiyle Boğaz`ın kıyısında duran iki katlı tarihi taş bina; büyük emek harcanarak kısa bir sürede şimdiki görünümüne kavuşmuştur.

2004 yılında Gecce.com tarafından Anadolu yakasinin en iyi balık restaurantı seçildi. Fransız, İtalyan, İspanyol ve Yunan mutfaklarına ait zengin mönüler, Boğaz`ın eşsiz manzarasını seyrederken size eşlik edecek. "Midyeli Ravioli, Paella, Balık Beğendi" Del-Mare`nin spesiyalitelerinden sadece bir kaçı...

Seçkin bir mekanda farklı mutfaklardan lezzetler tadıp, dostlarla keyifli saatler geçirmek isteyen değerli İstanbul`lulara özel bir mekan Del-Mare. Özellikle günbatımında bir başka güzel olan Del-Mare; özgün dekorasyonu ve sıcak atmosferiyle sizleri bekliyor...

DEL-MARE Ristorante, alışık olduğunuz hizmet kalitesi ve size özel mönülerle; VIP toplantılarınızı, kokteyllerinizi, şirket & grup yemeklerinizi, lansmanlarınızı, düğün, nişan ve özel davetlerinizi de büyük bir titizlikle gerçekleştirebileceğiniz bir mekan.
Atmosfer: Otantik ve tarihi yapısıyla, şık ve huzurlu bir atmosferde özel konuklarınızı ağırlayabileceğiniz son derece seçkin bir mekan.
Servis: Çengelköy’ün eşsiz boğaz manzarasına sahip Del-Mare Ristorante`ye günün her saati Kuruçeşme’den tekne servisi bulunmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

bogazda denız kenarında son derece nezıh sık harıka servıs sunan bır restorant.Herkese tavsıye ederım
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT