Delicatessen İstinye Park AVM

Yeme İçme Restoran Delicatessen İstinye Park AVM

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstinye Park Alışveriş Merkezi, Mudo City içi, İstinye Bayırı İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 345 62 56

Web: http://www.delicatessenistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

"Delicatessen" iyi yemeğin, yaşam keyfinin temeli olduğunun bilincindeki insanlara, her zaman kalite standardı yüksek yemek imkanı sunan,yepyeni bir yemeiçme konseptidir.

Delicatessen`ler farklı dünya mutfaklarının teknik ve malzemelerini, Türk damak tadı ve yerel malzemeler ile sentezleyerek hazırlanmış mönülerini, bir ev yemeği tazeliği ve doğallında sunuyor.

"Delicatessen" mönüsündeki yiyeceklerin, sosların, ekmeklerin, tatlı ve tuzluların satışı ile de müşterilerinin, evlerinde de iyi yemek keyfine, konforlu ve kolay bir biçimde ulaşmasını sağlıyor.

Delicatessen Catering Concepts, kişiye özel çözümleri; sunum, içerik, servis, ve yaratıcı konsept alanlarındaki samimi ve profesyonel uygulamaları ile delicatessen fikrinin catering alanındaki yenilikçi temsilcisidir.

Delicatessen Catering Concepts; 2 kişilik çok özel bir akşam yemeğinden 1000 kişilik şirket toplantılarının organizasyonuna, bir düğünün a dan z ye tüm detaylarıyla planlanmasına, açık büfe uygulamalarından, kokteyl ve barbekü partilerine kadar her türlü catering ihtiyaçlarınıza cevap verebilen eğitimli, profesyonel ve heyecanlı aşçı ve servis ekibine sahiptir.

Workshop
4-5 kisi toplanın, beraberce öğrenerek yemek yapın, sonrasında bol sohbetli güzel bir sofrada yaptığınz yemeklerin keyfine güzel bir şarap eşliğinde yine hep beraber varın. Veya kendi yemek dersinizi kendiniz yaratın…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT