Denizatı Restaurant - Cafe

Yeme İçme Restoran Denizatı Restaurant - Cafe

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Eski Kadıköy İskelesi Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 414 76 43

Web: http://www.denizati-caferest.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Erken cumhuriyet döneminde yapılan Kadıköy`deki tarihi iskele binası, yeni restorasyonundan sonra İstanbullulara restaurant olarak hizmet vermeye başladı. Denizcilik Fakültesi (Y.D.O) mezunları Sosyal yardım vakfına ait olarak açılan Denizatı Restaurant-Cafe muhteşem İstanbul Boğazı ve İstanbul manzarası ile bir fincan kahveden özel akşam yemeklerine kadar tüm İstanbul`u misafir ediyor.

Tüm binası ve iç dekorasyonu tarihi Kadıköy iskele binasına uygun olarak restore edilen Denizatı`nın büyük salonu dışında, özel toplantı ve seminerler için bir küçük salonu ve üç terası bulunuyor.

Her cephesinden farklı bir İstanbul panoramasını seyredebileceğiniz Denizatı, sabah kahvesinden kahvaltıya, ekonomik öğle yemeğinden, gururlanılacak iş yemeklerinden beş çayına, yakamoz tadında akşam yemeğine, yudum yudum İstanbul tadındaki şampanyaya kadar aradığınız tüm lezzetleri bünyesinde barındırıyor. Özel toplantı ve davetlerinizi de 200 kişiyi ağırlayabilen Denizatı`nda yapabiliyorsunuz.

Her gün 09.00-02.00 saatleri arasında açık olan Denizatı`nın mönüsünde her damak tadına uygun lezzetler sunuluyor. Mönüde neler mi var? Kahvaltı tabağı, Başlangıçlar (Paçanga Böreği, Çin Böreği, Bahar Böreği, Ispanaklı Kiş...), salatalar (Dolche Vita Salatası, Sezar Salatası, Akdeniz Salatası, Nısuaz Salatası, Deniz Mahsulleri Salatası), makarnalar (Tortellini, Deniz mahsülleri Gunohi, Fettucinni), sandviçler (Steak Sandviç, Croque Madam), ana yemekler (Meksika Pilici, Halikarnas Köfte, Rokforlu Bonfile, Denizatı Special, Hingi Gordon Blue), omlet çeşitleri, tatlılar (Tiramisu, Cheese Cake, Fırın Sütlaç, Çikolatalı Sufle), kuplar, şarap çeşitleri ve alkollü-alkolsüz diğer içecek çeşitleri. Pazar günleri saat 09.00-14.00 arasında açık büfe kahvaltı sunuluyor. Haftanın her akşamı canlı müzik programının yer aldığı Denizatı Restaurant-Cafe, tarihi bir mekanda keyfili ve lezzetli vakit geçirebilmeniz için ideal bir ortam sunuyor.

Adres: Eski Kadıköy İskelesi, Kadıköy
Tel: 0216 414 76 43-94 / 346 94 62

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT