Dinette Cafe - Restaurant

Yeme İçme Restoran Dinette Cafe - Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Bağdat Caddesi No: 1-A Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 372 59 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Dinette ile gündüzler eğlenceli, geceler romantik.
Türk ve dünya mutfağının en güzel lezzetlerini kendisine has soslarla birleştiren, birbirinden farklı çayları harmanlayarak oluşturdukları gurme çayları sunan Dinette, Bağdat Caddesi’nin gözde mekanlarının başındaki yerini aldı. En güzel tatları en farklı sunumlarla bir araya getiren mekan hem gündüz hem gece misafirlerine uzun keyifli zamanlar sunuyor.

Cafe ve restoran özelliklerini bir arada sunan, günün her saati ister arkadaş sohbetleri ister iş toplantıları ya da kafa dinlemek için verilen molalar için ideal bir nokta… Dinette… Yemekleri misafirlerine sağlıklı ve hijyenik olarak sunmak için ön pişirme yapmadan hazırlayan Dinette mutfağında her şey tazedir. Menüde bulunan bütün yemeklerin ortak noktası ise kendilerine has soslarının olması. Dinette mutfağının usta aşçıları tarafından hazırlanan çok sayıda farklı sosa sahip lezzetli yemeklerin yanında tercih edebileceğiniz alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleri ile damak tadınıza uygun menüler oluşturabilirsiniz. Güzel bir yemeğin arkasından, farklı sunumu ile dikkat çeken, her biri Dinette tarafından harmanlanmış özel çayları her mevsim mutluluk vaat ediyor.

Güler yüzlü ve işlerinde profesyonel bir ekip tarafından karşılanılan kapıdan girildiği anda, yeşil rengin hakim olduğu ve doğayla barışık bir tasarım göze çarpıyor. Geçmişin şıklığını günümüzün modernliği ile bir araya getiren ve tamamen doğal malzemeler kullanılarak her biri sadece Dinette için yapılan mobilyaları, yine sadece burada bulabileceğiniz özel lambalar ve avizeler tamamlıyor. Bahçe kısmında bulunan şovalye masa ise kalabalık gruplar, şık davetler ve iş toplantıları için büyük kolaylık sağlıyor.

Kendisine has özellikleri bir arada toplayan, doğayla barışık yaratıcı ve canlı bir mekan olan Dinette’in ilk adımı olan Dinette Suadiye, Bağdat Caddesinde siz değerli misafirlerini bekliyor.

Şık Davetlerin, özel toplantıların yeni adresi, Dinette
Çalışanların olduğu kadar iş yeri sahiplerinin de sorunlarının başında, toplantılarda öğlen ya da akşam yemeklerinde gidebilecekleri, rahat edebilecekleri yerlerin olmamasıdır. Anadolu yakasının artık Dinette ile bu eksiği kapanıyor. Bağdat Caddesi’nde hizmet vermekte olan Dinette, gerek iç tasarımı gerekse özel tatları ile misafirlerini ağırlıyor. Ayrıca müşterilerine çıkardığı özel indirim kartı ile kişiye özel farklılık ve avantaj sağlıyor.

Dinette’in misafirlerine sağladığı diğer bir avantaj ise kişiye özel çıkarılan indirim kartları. Bu kart ile hem indirimden faydalanabilir hem de Dinette’in özel müşterileri arasına girebilirsiniz. Özel soslarla harmanlanmış yemeklerin ya da tatlıların yanında alkollü içecek alternatifi de sunan Dinette yerli ve yabancı konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Haftanın her günü gece ve gündüz “Dinette Private Room” dan faydalabilirsiniz.
İsterseniz konsept partileriniz için süslemeyi Dinette yapıyor, isterseniz süslemeyi özgürce siz de de yapabiliyorsunuz. Özgürlüğü hissetmek istiyorsanız, özel olmak istiyorsanız Dinette Private Room sizi bekliyor. Dünya mutfağından geniş bir menü seçeneği, çok zengin içecek menusuyla Dinette Private Room ile kendinizi özel hissedin.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT