Doğa Cadde Balık Restaurant

Yeme İçme Restoran Doğa Cadde Balık Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Bağdat Caddesi No:294/1-2 Caddebostan Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 478 28 19 pbx

Faks: (0216) 478 28 21

Web: http://www.dogacadde.biz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

"DOĞA CADDE" LEZZETLİ BALIK VE ŞİFALI OTLARIYLA DOĞA VE DENİZİ BAĞDAT CADDESİNDE BULUŞTURDU

Bağdat Caddesi`nin önemli lezzet duraklarından biri olacak Doğa Cadde değişik balık çeşitleri ve hiçbir yerde rastlanmayan zenginlikteki lezzetli otlarıyla sıra dışı bir balık lokantası olarak Bağdat Cadde`sinde hizmete sunuldu.

Bu yeni mekanda balık tutkunlarını ağırlayacak olan Doğa Cadde` nin en önemli özelliklerinden biri günlük balık kullanılması. Mekan sahiplerinden Bülent Gök, her sabah kendi elleriyle seçtiği taze balıkları kendine özgü pişirme teknikleriyle servise hazırlıyor.

Özellikle fener kavurma, pilaki, buğulamalar, mevsimin en güzel lakerdası, mis kokulu kekik ve değişik baharatlarla doyumsuz lezzetteki ızgara ve kızartma kalamar, Paella, soya soslu kömür ateşinin fümesiyle damakta eriyen ahtapot Doğa Cadde` nin vazgeçilmez lezzetleri; mekanda birbirinden farklı balık mezelerinin yanı sıra balık salataları ve otuz kadar değişik ottan hazırlanan mezeler de dikkati çekiyor. Doğa Cadde` nin meyvelerden hazırlanan tatlıları da mekanın özellikleri arasında.

Uzun yıllar turizm alanında çalışmalarından sonra son altı yıldır yiyecek-içecek sektöründe işletmecilik yapan Bülent Gök, aynı zamanda da Doğa Balık ile olan ortaklığını Ataşehir`de sürdürmektedir. Bülent Gök gerek uzun yıllar turizm sektöründeki bilgi birikimini, gerekse yiyecek-içecek sektöründe ve İbrahim Soğukdağ ile Doğa Balık mutfağında üç yılda usta-çırak usulüyle sıkı bir eğitimle edindiği deneyimini, kendi yaratıcı tatlarını da ilave ederek şimdi Doğa Cadde mutfağına taşıyor.

Bu yeni mekanda Bülent Gök yeni dinamik ortaklarıyla birlikte şifalı otlarını, Türkiye`nin değişik yörelerinden getirtiyor. Marmara bölgesi, Ege bölgesi ve tabiî ki Karadeniz`in yeşilliklerinden...

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT