Doğu Karadeniz Pide Sarayı

Yeme İçme Restoran Doğu Karadeniz Pide Sarayı

Mutfak Türü: Bölgesel Türk Mutfağı

Adres: Şair Nedim Cad. No:50/A Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 96 96 - 258 05 17

Faks: 0212 259 99 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Yıllardır Beşiktaş`taki yerinde hizmet veren Doğu Karadeniz Pide Sarayı, Çayeli`li işletmecisi ve Karadeniz`li çalışanlarıyla Karadeniz`in lezzetlerini otantik haliyle sunuyor. 40 kişi kapasiteli mekan temiz ve titiz hizmet felsefesini bozmadan özellikle pide alanında kendini kabul ettirmiş durumda.

Özellikle taş fırında kendi suyunu çekerek pişen ve Çayeli fasulyesinden yapılan kuru fasulye, özel Karadeniz pidesi, kapalı Bafra pidesi, Trabzon usulü peynirli pide, Akçaabat köftesi, künefe menünün en çok istenilen lezzetleri arasında. Bunların yanısıra çorbalar, döner, karışık ızgaralar ve tatlı çeşitleri de menüyü oluşturuyor. Fiyatları oldukça makul olan Doğu Karadeniz Pide Sarayı özellikle pide sevenler için yıllardır ilk seçenekler arasında bulunuyor.

Toplu yemekler için sipariş ve rezervasyon da kabul eden restoran motorize servisiyle ve internet üzerinden de birçok semte lezzet ulaştırıyor. Kredi kartları ve yemek çekleri geçerli olan mekana yakın otoparklardan faydalanabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT