Donjon

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Yahya Kemal Cad. No:24 Rumelihisarı Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 287 29 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Rumelihisarı’nda bulunan kalenin sırtlarına kadar uzanan oldukça geniş bir alanda hem kapalı hem de açık mekanıyla hizmet veren DONJON cafe&rest&bar ister sabahın ilk saatlerinde boğaz ve köprü manzarası eşliğinde kahvaltınızı yapabileceginiz istersenizde günün ilerleyen saatlerinde şarabınızı yudumlarken dünya mutfağının en leziz yemeklerini keyifle yiyebildiginiz bir mekan.Mevsim balık cesitlerini en taze sekilde usta sefimizin Donjon’a ozel tarifleriyle siz degerli misafirlerimize lezzetli sunumu siz ve degerli dostlariniza bogaz’da keyifli saatler gecirmenizi saglayacak.

Sabah 08:00 kapilarini acan yer gecenin ilerleyen saatlerine kadar açık . DONJON 23:00 dan sonra Dj performans eşliğinde en keyifli partilere ev sahipliği yapmakta.Mezuniyet, düğün ve şirket toplantıları gibi organizasyonlar için oldukça uygun bir mekan olan Donjon her Pazar sabahi yillardir sure gelen mudavimlerinin vazgecemedigi brunch’larina sizleri davet ediyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT