Ece Ağaoğlu

Mutfak Türü: Bar, Meyhane, Akdeniz Mutfağı, CAFE

Adres: Ihlamurkuyu Cad. Ağaoğlu My Town Ümraniye İstanbul

Telefon: 0216 650 19 00-01-02

Faks: 0216 650 19 04

Web: http://www.ecebar.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Ece Bar, Kuruçeşme’nin seçkin mekanlarından biri olmayı sürdürüyor. Mekanın alt katı Aynalı Meyhane, üst katı ise Ece Bar ve Restaurant olarak faaliyet gösteriyor. Ece Bar, boğaza bakan manzarası eşliğinde konuklarını karşılıyor.

Konuklar, Cuma-Cumartesi geceleri Aynalı Meyhane’de, Sezen Aksu’nun vokalistliğini yapmış olan Nurcan Esen’in şarkıları eşliğinde, dostlarla yapılan hoş sohbetlerin ve paylaşılan eğlencenin keyfine varıyor.

Öte yandan, Cuma-Cumartesi geceleri Ece Bar-Restaurant’da Asu Maralman ve Baha Boduroğlu söylediği her dilden –Ermenice, Fransızca, İspanyolca, İngilizce- şarkılarla ve Asu Maralman’ın söylediği dillerden düşmeyen eski ama eskimemiş şarkılarla, konukların kulaklarının ve gönlünün pasını siliyor.

Ağaoğlu Resort’un bünyesindeki My Town Ece Bar ise, diğerlerinden daha farklı bir üslupla karşımıza çıkıyor. Şıklığın ve kalitenin ön planda olduğu My Town Ece Bar’da da iki haftada bir, Cuma günleri Ece Bar Kuruçeşme’nin müdavimlerinin yoğun isteği üzerine Asu Maralman sahne alıyor.

Ece Bar-Restaurant sınırsız yemek ve içki olanaklarını içinde barındıran fix menüsü ve menüsündeki Ege mutfağına ait meze çeşitleri ve yemekleri ile dikkat çekiyor. Ege Mutfağı’nın “ zeytinyağı ağırlıklı, sağlıklı ve leziz yemeklerinin ağırlıkta olduğu zengin menüde, Ege’ye has kokularla renklere rastlanabiliyor. Ege’nin yöresel pazarlarından alınmış malzemelerle, Anadolu’ya has pişirilme özelliklerine sadık kalınarak hazırlanan sebze yemeklerinin en beğenilenleri arasında kırma dolması, pazı dolması, soğan dolmasının yanında değişik Ege otlarıyla hazırlanan ve yine en beğenilen yemekler arasında sayılabilecek Ege otları haşlaması, börülcesi, favası, fasulyesi sayılabiliyor. Ece Bar-Restaurant Ege Mutfağı seçenekleri ile, konuklarına hem samimi bir ortam hem de geleneksel tatlar vaat ediyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT