Ehli Keyif Balık Restaurant

Yeme İçme Restoran Ehli Keyif Balık Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Meyhane

Adres: Asmalımescit Mah. İstiklal Cad. Kallavi Sok. No: 8A Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 10 10 - 245 89 99

Web: http://www.ehlikeyif.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beyoğlu`nun çılgın kalabalığında rakı ve balığın lezzetini tatmak ve muhteşem bir fasıl ekibi eşliğinde eğlenmek için, Ehli Keyif`e gelmeniz yeterli.

Özel sızma zeytinyağlarımız ile hazırlanmış otantik Türk, Karadeniz, Rum ve Ermeni mezelerinden oluşmuş zengin çeşitler. Ara sıcaklarda ada böreği, şaraplı karides, yaprak ciğer, şiş karides, kalamar dolma. Ana yemekler ise et ve mevsim balıkları üzerine kurulu. Ehl-i keyif içerisinde takdim edilen rakı ve kaliteli şarap çeşitleri mevcut restaurantımızda içki keyfi bir başkadır.

Akşamları canlı Türk müziği eşliğinde dinleyiciler zaman içinde bir yolculuğa çıkıyor. Her gün Sahab 08:00 - Akşam 02:00 saatleri arasında açık olan Ehli Keyif`te kredi kartları geçerli. 10 kişi ve üzerinde gruplar için fiks mönü uygulaması var. 40 kişinin üzerindeki gruplar için istenirse canlı müzik organize ediliyor. Özellikle CUMA, CUMARTESİ akşamları rezervasyon yapılmasını öneriyoruz…

Eğlence: Fasıl Ehli Keyif’in en belirgin özelliğidir. Siz mezelerinden tadmaya başlarken Beyoğlu’nun usta saz heyetleri fasıla başlamıştır bile. Kimi güncel şarkılar kimi Türk sanat müziğinin güzel şarkıları ile sizi eğlence dolu bir gece bekliyor.
Damak Tadı: Doğum Günleri, Evlilik Yıldönümü, Kına Gecesi, Bekarlığa Veda PBir meyhanede aklınıza gelebilecek tüm tadlar deneyimli şeflerimiz tarafından sizler için hazırlanmaktadır. Zeytinyağlı dolmadan haydariye kadar tüm meze çeşitleri paçanga böreği kalamar Arnavut ciğeri gibi ara tatlar balık ve etten yapılmış ana yemekle- rimiz beğeninize sunulmuştur. Özellikle zeytinyağlı enginar ve tandırı mutlaka denemenizi öneririzartisi, Düğün Yemekleri, Mezuniyet Yemekleri, Turizm Şirketleri İçin Özel Menü Hazırlanır. Gruplara Özel İndirim Yapılır. Hafta İçi % 20 Özel İndirim. Hafta İçi Öğle Dahil Sıcak Ev Yemekleri Vardır.

DİĞER HİZMETLERİMİZ:
Fasıl Ehli Keyif’in en belirgin özelliğidir. Siz mezelerinden tadmaya başlarken Beyoğlu’nun usta saz heyetleri fasıla başlamıştır bile. Kimi güncel şarkılar kimi Türk sanat müziğinin güzel şarkıları ile sizi eğlence dolu bir gece bekliyor.

EHL-i KEYiF nedir?; rakının içine değil de dışına buz koyarak, sek rakı severlere bayram yaşatan bir yapıttır. Gaziantep yöresine ait Rakı servisidir bu. İki parçadan oluşmaktadır. Bakırdan, ortalarında rakı bardağı sığacak büyüklükte bir bölmesi olan çukurca bir kaptır. Kap ile bölme arasına buz konur ki soğutma işlemi rakının tadı seyreltilmeden yapılabilsin. Rakı bardağı formundaki parça boş kalacak şekilde testi biçimindeki bardağa su doldurulur, iç içe eklenip buzluğa konur. Donduktan sonra, rakı içileceği zaman buzluktan çıkarılıp rakı bardağını içine yerleştirip soğuk soğuk kullanılabilir. Bunlar çoğunlukla -bakir diyarı- yöresinde dökülür ancak Paşabahçe`den modernize versiyonları vardır. Gaziantep bakırcılar çarşısında envai türlü işli, düz modelleri bulunmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT