Etçii The Butcher Shop - Steakhouse

Yeme İçme Restoran Etçii The Butcher Shop - Steakhouse

Mutfak Türü: Amerika Mutfağı, Restaurant

Adres: Manastır Yolu Cad. No:54 Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 447 50 20 - 0216 447 50 21

Web: http://www.etciisteakhouse.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Yemeğinizi keyifle yedikten sonra alışverişinizi yapabileceğiniz etçii, The Butcher Shop & STEAKHOUSE restoranlarında, sizlere enfes görünümlü ve geniş yelpazede bir mönü seçeneği sunuyor…

1992 yılından bu yana kalite ve hijyen kurallarını ön planda tutarak tüketicisine sağlıklı et ve et ürünleri sunan Etçii, üretimini Anadolu ve Trakya bölgelerinden temin ettiği hayvanlar ile kendi tesislerinde keserek, kesimleri veteriner hekim kontrolünde, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda özenle gerçekleştiriyor. Etçii’nin T.K.İ.Bakanlığından Gıda sicili, çalışma izni, üretim izinleri Belgelerin yanı sıra TSE den kalite yönetim sistemi ıso9000, TSE den gıda güvenirliği ıso22000 ve TSE hizmet yeterlilik belgelerini almaya hak kazanmıştır.

Kasap ve restoranlarında, müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan güler yüzlü personeli, teknolojik yeniliklerle donanmış alt yapısı ve ahşap dekorasyon konsepti ile fark yaratmayı amaçlayan Etçii, Türkiye de bir ilk olan The Butcher Shop & STEAKHOUSE restoranlarında, sizlere alışmadığınız bir hizmet sunuyor. Mönüden ya da doğrudan et teşhir salonundan istediğiniz eti seçiyor ve dökümlü ızgarada pişirilişini izliyorsunuz. Daha sonra, sağlık ve hijyen açısından içiniz rahat olarak, hafif bir müzik eşliğinde yemek yemenin tadını çıkarıyorsunuz.

Yemek sonunda da, Etçii mağazaları’nın geniş ürün yelpazesiyle sizlere sunduğu şarküteri reyonundan evinizin lezzetli ve sağlıklı et alışverişini tamamlayarak zamandan kazanıyorsunuz…

Kendi imalatları olan yüzde 100 dana eti, füme etler, Dallas steak, T-bone steak, Newyork steak, Porterhouse steak, flank steak, kıyma, kuşbaşı, pirzola, hellim peynirli, Antep fıstıklı ve cevizli sucuk, pastırma, kavurma, rezeneli, kişnişli, mercan köşklü sosis, peynirli, karabiberli, fıstıklı salam gibi ürünleri de kasap reyonundan almanız mümkün. Etçii Steakhouse aynı zamanda kendi markalarıyla çıkaracakları organik zeytinyağlarını da müşterine sunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT