Et’n More

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, Restaurant

Adres: Astoria Alışveriş Merkezi 2. Kat Büyükdere Cad. No:127/602 Esentepe Şişli İstanbul

Telefon: 0212 215 23 00

Web: http://www.etandmore.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
“Kendin pişir kendin ye” Astoria’da... ET`N MORE
Et ve daha fazlasını isteyenlere müjde! Volkanik taş üzerinde sağlıklı ve eğlenceli mangal keyfini yaratan Et’n More, şimdi Astoria Alışveriş Merkezi’nde...

Et, biz Türkler için vazgeçilmez bir lezzet... Hele ki mangal da işin içine girince bu lezzet, keyif ve eğlence ile buluşuyor. Peki mangal yapmanın keyfi her mevsim çıkabilir mi? Alışveriş molasında ya da akşam sinema öncesinde mangala zaman ayrılabilir mi? Ya da vazgeçilmez mangal aslında sağlıklı mı?

Et yemenin keyfini sağlıkla buluşturan Et’n More, Bağdat Caddesi’nden sonra şimdi de lüks Alışveriş Merkezi Astoria’da... Et ve daha fazlasını arayanların ilk tercihi olan Et’n More’da; ister ince ister kalın bonfilenizi, 400 derecelik özel fırınlarda ısıtılmış volkanik taşta kendi ellerinizle pişiriyorsunuz. Mangal keyfini eğlence ile buluşturan Et’n More’un menüsü “EğlenYe”, size mangal keyfini her mevsim yaşatıyor.

Mangalın, bütün keyifli yanlarını Et’n More’da bulabiliyorsunuz hem de kokusuz ve dumansız! Üstelik taş üzerinde et ve sebzenin muhteşem bir görüntü ve lezzet birlikteliği ile...
Kendi ızgaranızda, dilim bonfilelerinizi sadece 2 dakikada pişiriyor olmanız ve arkadaşlarınızla geçirdiğiniz eğlenceli dakikalar, öğle molası için ise ideal...

“Ben, etimin mutfakta pişmesini istiyorum” diyorsanız; 30 gün kuru bekletilmiş etiniz, özel ızgaralarda mutfakta pişirilerek servis ediliyor. Etinizi, şarap eşliğinde yemeği tercih ediyorsanız, 100’den fazla şarabın bulunduğu Et’n More, şarap seçimi konusunda da size yardımcı oluyor.
Tabii salatalar, turşular, mezeler ve patates kızartması ise masaya gelen ilk lezzetler...
Siz de muhabbeti çok, işi az bir kendin pişir kendin ye deneyimi için Astoria’ya gelin hem de bu keyfi, Türkiye’nin en iyi etleri ile yaşayın!

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT