Fenicia

Mutfak Türü: Restaurant

Adres: Şenlikköy Mah. Halkalı Cad. No:63 (Şükrü Balcı polis okulu karşısı) Beşyol - Florya Küçükçekmece İstanbul

Telefon: (212) 426 0066 (pbx)

Faks: (212) 579 3268

Web: http://www.feniciarestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Tarihte gemiciler ve tacirler olarak anılan, gezginlikleriyle kendilerinden bahsettiren Fenikeliler, ilk yaşam izlerini 5000 yıl öncesinde Levant’ta bıraktılar. İzleyen süreçte kültürlerini deniz ticareti yoluyla batıya taşıdılar Akdeniz’e açıldılar. Bir dönemlerin deniz tüccarları Fenikeliler olarak tanınan bu kültür, tarihte Mezopotamya ve Anadolu arasında bir köprü gibidir.

Fenikeliler gezileri sırasında her kültürden birer kesiti değiştirerek geliştirmişlerdir. Fenicia Restaurant, Fenikelilerin ilk yerleşim yeri olan Lübnan’ın yemek kültürünü, Türk mutfağının tüm zenginlikleriyle birleştirerek size sunmaktadır. Ayrıca Fenicia Restaurant bu iki mutfağı tek bir mekanda sunabilen tek Lübnan ve Türk Restaurantıdır.

Fenicia Restaurant’ın meze, et, salata, sebze ve tatlı çeşitleri çok geniştir. Fenicia Restaurant’ın dekorasyonu çok ince ayrıntılarla düşünülmüş 4 ayrı bölümden oluşturulmuştur.

100 kişilik olan ana salondaki büyüleyici tabloların ardında 50 kişilik olan teras kısmı yer almaktadır. Bu kısım, ağacın ince bir şekilde işlenmesi ve özel bir dekorasyonla kapatılmıştır. Buradaki keyfin tam bittiğini düşündüğünüz bir anda, uyumun ve zarafetin bütünleştiği ayrı bir bölüm olan kahve keyfi köşesinde tatlı, meyve yada kahvenizle farklı bir atmosfer yaşanmaktadır.

2. katta bahçeye bakan 50 kişilik ayrı bir VIP odası bulunmaktadır. Fenicia Restaurant, bu bölümünü de profesyonel kadrosuyla özel toplantı ve yemekler, eğitimler, seminerler ve her türlü organizasyonlar icin misafirlerinin hizmetine sunmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT