Firuzende Restoran

Yeme İçme Restoran Firuzende Restoran

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Anemon Galata Otel, Bereketzade Mahallesi Büyükhendek Caddesi Kuledibi Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 90 16

Faks: 0212/292 23 40

Web: http://www.pittiterasrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Anemon Galata Otelin Teras katında, mum ışığıyla aydınlatılan Haliç ve Boğaz manzaralı etrafı camla kaplı, Hürriyet Gazetesi tarafında Cuma ekinde en iyi kışlık Teras olarak seçilmiş, ise Sabah Gazetesi tarafından Evlenme Teklif edilecek mekanların Kare Asında yer alan unutulmaz bir restaurant. Kendinizi eski İstanbul manzarasıı ve tarihi camilere elinizle değecek kadar yakın hissedeceğiniz restaurantta Türk ve Dünya mutfağında seçkin lezzetlerde sizleri beklemekte. Ayrıca öğle saatlerinde misafirlerinizi ağırlayabilir yada öğleden sonra iş yorgunluğunuzu atmak için içki içmeye gidebilirsiniz. Yaz ayları itibari ile teras balkon kısmında açılan restoranda özellikle geceye doğru muhteşem boğaz manzarasını içkinizi yudumlayarak seyredebilirsiniz. Yemek Saatlerinde daha çok Fransızca, İspanyolca ve Latin ağırlıklı müzik saat 22:30’dan sonra daha hızlanarak hafif bir House müziğe dönmektedir. Özellikle havalar ısındıktan sonra açık balkon kısmı saat 23:00’dan sonra hafif hareketli müzik eşliğinde içki için çok uygun. Restaurantta özel gruplar, nişan veya düğün yemekleri için set menu alternatifi mümkün. Her gün sabah kahvaltısı açık büfe olarak saat 06:30-10:30 arasında servis ediliyor, brunch hizmeti ise özel gruplara rezervasyonlu olarak verilebilmektedir.

Firuzende Restoran

Şefin Tavsiyesi:

Hardallı Sos ve el yapımı patates kızartması ile Tavada Antrekot Suda mozzarella, domates ve taze fesleğen soslu Caprese Votka, kanyak ve likör ile tatlandırılmış Kahveli Kestane Büyüsü

Nasıl Gidilir:

Şişhane`den Galata Kulesine doğru geldiğinizde meydanın hemen sağında yer alıyoruz. İstiklal caddesinden geliyorsanız şayet, tünelin solundan aşağıya doğru yürüdüğünüzde yolun sonunda sağa saptığınızda Galata kulesini ve hemen sağ tarafta otelimizi göreceksiniz.

Müzik:

Cd’den bant yayını ile yemek saatlerinde İspanyolca, Fransızca ve Latin müzikleri, öğleden sonra cd den soul ve smooth jazz.

Dekorasyon:

Tavanının ve duvarlarının cam olmasından dolayı İstanbul`un sonsuz gece mavisinde, boğaz`ın, Haliç`in(eski İstanbul’un) ve Galata Kulesi`nin büyülü ışıkları altında romantik bir ortam sunuyor. Kış aylarında lapa lapa yağan karın, bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun altında keyifle içkinizi yudumlayabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT