Fish - More

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Süleymanpaşa Sokak No.18(Bahariye Caddesine 100 metre)Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 65 44/56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Dışarıda Balık Yemek Artık Lüks Değil

Fish&More Bahariye Caddesi, Galeri Murat`ın köşesinden sola aşağıya doğru 70 m. ileride sağda bulunuyor. Tasarım ve dekorasyonu zevkli ve birbirnden farklı iki ayrı salondan oluşuyor. Fish & More Avrupa`da uygulanan modern balık konseplerinin Türk damak zevkine uyarlanmış bir sentezi.

Sloganı "Dışarıda Balık Yemek Artık Lüks Değil" olan Fish & More`un fiyatları gerçekten çok uygun. Örneğin bol sebzeli garnitür ve özel soslar eşliğinde 26 cm`lik tabaklarda sunulan Levrek, Cipura, Somon, Uskumru, Mezgit fiyatları 5,50 ile 8,- YTL arasında değişiyor..
Restoranın sahibi Ahmet T.Özyalçın akademisyen, Ekonomi doktoru, kendisi uzun yıllar tanınmış yurtdışı ve yurt içi şirketlerde yöneticilik yapmış. Restoranı açmadan önce bir yıldan fazla konsept ve detaylar üzerinde çalışmış, araştırmalar yapmış. Restoran açıldıktan sonra da titizlikle analiz ve gözetimlerine devam ediyor, güncel ve yenilikci olmaya özen gösteriyor. Mutfak Şefi Gürdeniz Güngör, kendisi aynı zamanda İşletme Müdürü, Servis Şefi Faik Erezkan, heri ikisi de mesleki eğitimli ve Istanbul`un tanınmış hotel ve restoran deneyimine sahipler.

Restoranı gezerken gözümüze bir tablo takılıyor: "Mutfağımız Müşterilerimizin gözetim ve denetimine daima açıktır." Restoranda mutfak ve mekan temizliğine çok önem verildiği gözden kaçmıyor, her yer tertemiz ve pırıl pırıl.... Ahmet Bey`den Balıkların su ürünleri halinden veya Kadıköy Balıkpazarındaki Dicle`den alındığını öğreniyoruz.. Mutfakta kullanılan malzemeler ise kaliteli, tanınmış ve güvenilir tedarikçilerden alınıyormuş. Mutfakta kutularda onlarca baharat çeşidi görüyoruz, Fish & More sos kültürüne de ayrı bir önem veriyor, hazırlanan değişik soslar İspanyolların veya Meksikalıların salsa`ları gibi porselen tüpler içerisinde ekmek gibi ücretsiz olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Menü kartında Avrupa`da oldukça popüler olan fish & chips de bulunuyor; kılçıksız ve derisiz mezgit (saithe) balığından değişik kaplama ve özel panelerle hazırlanıyor ve bilhassa kılçık ayıklamaktan hoşlanmayanlar tarafından tercih ediliyor. Restoran şefinden baharatlı elma dilimli patatesin özel bir yöntemle hazırlandığını ve çok leziz olduğunu, balık çorbasının muhakkak denenmesini tavsiye ettiğini, çipura, levrek, somon, uskumru balıklarından farklı ve cok lezzetli kreasyonları çok makul fiyatlarla sunduklarını öğreniyoruz. Fish & More ara sıcakları ve salataları da zengin olan bir restoran: Karides tava ve kalamar tava, okyanus lokumu (surumi), Fish & More usulu Balıklı dürüm, Tayland usulu balıklı börek, şarap aromalı midye tava, ton balıklı fırın makarna, balık köfte, somon salatası, ahtapot salatası, bunlardan bazıları. Menü kartında tatlı olarak günün tatlısı (ayva, kavak vs.) yanında, meyvalı parfe (frambuaz veya çilekli) ve kestane şekerli, çikolatalı kup gözümüze çarpıyor. Ahmet Bey müşterilerin arzusuna göre başka tatlıların da eklenebileceğini söylüyor ve daha pekçok balık ve deniz ürünleri spesiyalitesinin uygulamaya hazır olduğunu sözlerine ekliyor.

Fish & More`da fastfood gözardı edilmemis; balık ekmek, külahta fish & chips, balık burger, balık dürüm bunların en önemlileri. Ekonomik fastfood menüleri de düşünülmüş, örneğin balık ekmek, patates kızartması ve kutu cola menü fiyatı 6.-YTL. Fastfood özellikle gençlerin gözdesi ..
Fish & More yaklaşık 100 kişilik kapasitesiyle iş ve grup yemekleri için de uygun ve güzel bir mekan. İçki fiyatları da yemek fiyatlarına paralel olarak oldukça makul düzeyde.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT