Gourmelit Pera

Yeme İçme Restoran Gourmelit Pera

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Faik Paşa Sok. No:37 Çukurcuma Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 38 01/02

Web: http://www.elit-wine.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Gourmelit Pera`da Babalar Günü

17 ve 18 Haziran günleri Rum `eli Meyhanesinde babaları ile beraber gelenler için; yemek bizden içki sizden promosyonu uygulanacak. Her bir rezervasyonda yalnızca bir kişi için; 30 YTL/kişi olan fiks menü ile bu promosyon uygulanacaktır.
18 ve 19 Haziran`da Gourmelit PERA `ya babaları ile beraber gelenler için; babalarına yemek sonrası kahve ve tatlı bizden promosyonu uygulanacak.

Gourmelit Pera, Çukurcuma`daki eski Beyoğlu binasının restore edilmesiyle kurulmuş bir restoran. Gourmelit Pera`da, makarna, peynir, şarap ve kahve dörtlüsünün çeşitleri bulunuyor. Sızma zeytinyağı ile pişirilen birbirinden leziz makarnalara ister yerli ister yabancı peynir ve şaraplar eşlik ediyor. Özel üretim ekmekleri de unutmamalıyız. Pazar günleri haricinde haftanın altı günü 11.00-24:00 saatleri arasında açık olan Gourmelit Pera`da Salı günleri "Makarna Günü" ilan edilmiş. Salı günleri limitsiz makarnalar sizleri bekliyor. Perşembe geceleri ise canlı Sirtaki ve zeybek eşliğinde eğlenceli ve keyifli saatler yaşayabilirsiniz.

GOURMELİT PERA`DAN YAZ HABERLERİ...
Gourmelit PERA `da soğuk biralara kızarmış patates-sosis promosyonu: Mayıs ayı boyunca süren; 2 bira siparişine; kızarmış patates-sosis tabağı promosyonumuz gösterdiğiniz ilgi ve talep üzerine; Haziran ayında da devam edecek...
Akşamları Rum `eli Meyhanesi `ne gelemiyorum diye üzülmeyin ! Çarşamba gününden Cumartesi`ye kadar 6 çeşit meze, bir kadeh ouzo ve bir Türk kahvesinden oluşan menü yalnızca 12,5 YTL.
Üniversiteliler için Rum `eli Meyhanesinde kaçırılmaması gereken bir promosyon var... Vize, ödev, final derken bir öğretim yılının daha sonuna geldik ! Aralanızda mezun olanlar da var! Rum `eli Meyhanesinde senenin yorgunluğu ve stresini olağanüstü meze, müzik ve dansla atmanın tam zamanı. Haziran ayı boyunca her Çarşamba D J Vassilis`in müzik seçimleriyle ouzo tabağı+12 çeşit soğuk meze+3 ara sıcak+ana yemek+tatlı ve iki double rakıdan oluşan " Üniversiteli Menüsü " 40 YTL yerine 27,5 YTL ile sizleri bekliyor olacak... Rezervasyon yapmak için geç kalmayın...
Bahşiş bırakma konusunda çağdaş çözüm: Kredi kartları sayesinde cebimizde para olmadan yemeğe çıktığımız oluyor. Nakit taşımaz hale gelişimizden dolayı; hoş bir yemeğin sonunda bahşiş sorun olabiliyor. Size yapılan güzel bir servise teşekkür etmek isterken artık çağdaş bir çözüm sizleri bekliyor ! Yapmanız gereken tek şey; bahşişi kredi kartıyla ödemek istediğinizi servis personeline bildirmek olacak. Dışbank POS makinası organizasyonu altında; kredi kartınız hangi bankadan olursa olsun; gönül rahatlığı ile bahşişi kredi kartıyla bırakabileceksiniz...
Çok yakında yeni dekoru ve zenginleşmiş menüsü ile İskeçeli`nin Kahvesi sizlerin hizmetinde olacak...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT