Hardal Ataköy Marina

Yeme İçme Restoran Hardal Ataköy Marina

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak,

Adres: Sahilyolu Ataköy Marina Park Ataköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 560 78 00

Web: http://www.hardal.com.tr/

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ekim 18, 2012

Bütün hafta çalıştınız ve yoruldunuz. Hafta sonu keyifli ve lezzetli bir kahvaltıyı hak ettiniz! Pazar tembelliğinize iştah kabartan bir kahvaltıyla başlayıp, çeşitli lezzetlerle kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmaya ne dersiniz?

Zengin menü alternatifleri ve keyifli ortamı ile müdavimlerini ağırlamaya devam eden Hardal Restaurant, Ataköy Marina şubesindeki zengin açık büfe brunch seçenekleriyle Pazar keyfine farklı bir tat katıyor. Hardal Ataköy Marina’da, organik ürünlerin de yer aldığı brunch menüsü sizi baştan çıkarabilir. Hardal Ataköy Marina’nın geniş bahçesinde sunulan açık büfe brunch’ta; birbirinden lezzetli köy peynirleri, restoranın kendi fırınından çıkan taptaze ekmek seçenekleri, börek, simit ve poğaça çeşitlerinin yanı sıra, organik bal, kaymak ve reçel çeşitleri ile bulunuyor. Kahvaltı ardından zeytinyağlı ve tatlı büfesindeki kendinizi alamayacağınız alternatifler ile beraber taze sebze ve meyvelerin de sunulduğu, 10.00-14.00 saatleri arasında lezzet yolculuğuna çıkacağınız eşsiz brunch keyfi, kişi başı 30TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Daha önce çok sefer gittiğim hardala, uzun süre sonra dün akşam son uğrayışımdı. Maalesef çok değişmiş, kötü anlamda. Mekan buz gibi, koyulan ısıtıcılar bozuk, garsonlar ilgisiz, ısıtıcı çalışmıyor diyoruz, sensörlü diyor fakat alakası yok bildiğin bozuk. Tepemizdeki ısıtıcının gazı bitmiş belli, değiştirmeye üşendiğinden iyi filan diyip geçiyo, sonunda evet haklısınız gazı bitmiş siyip arkadan yeni bir tane getirdi. Üç saat boyunca donduk tabii. Yemekler çok geç geldi, bar tabağı söyledik peynirli ürünler bildiğin bozuktu. Diyet menüsü diye koymuş oldukları ananaslı bilmemne tam bir hayal kırıklığı. Gitmeden önce beş kez düşünmenizi tavsiye ederim.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT