Home Art Nişantaşı

Yeme İçme Restoran Home Art Nişantaşı

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Valikonağı Cad. No: 123/1 Nişantaşı (Prof. Dr. Orhan Ersek Sok. karşısı) Şişli İstanbul

Telefon: 0212 234 34 45

Web: http://homeart@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Valikonağı Cad.`de, Prof. Dr. Orhan Ersek Sok. karşısında 12 yıldır faaliyette olan Home Art, 35 kişi ağırlayabilen şirin bir cafe-restoran. Dilerseniz önündeki masalarda Valikonağı Cad.`nin renkliliğini ve canlılığını seyrederek, dilerseniz iç mekanda CD`den çalan lounge ve rahatlatıcı müziklerin eşliğinde yemeğinizi yiyebilirsiniz.

Pazar hariç her gün 08.30-21.00 arasında rezervasyona gerek duymadan gidebileceğiniz Home Art Nişantaşı, ev yemekleri ağırlıklı bir butik mutfağa sahip. Mantı, mercimek köftesi, kısır, çiğ börek, içli köfte, terbiyeli enginar, tiramisu gibi bir çok lezzet usta ellerden çıkıp size ulaşıyor. Set menüler her gün değişiyor. Ahşap masaları, sade ve zevkli dekorasyonu, aydınlık ortamı ve özenli tutumuyla kemikleşmiş bir müşteri kitlesine sahip. Civardaki iş çevreleriyle yerli-yabancı turistler oldukça rağbet gösteriyorlar. Kablosuz internet olanağı sağlayan ve sigara içilen bölümü bulunan bu şirin mekanda tüm kredi kartları ve yemek çekleri kullanılabiliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT