İoki Restaurant

Yeme İçme Restoran İoki Restaurant

Mutfak Türü: Uzakdoğu Mutfağı

Adres: Balabandere Cad./Kabiller Sk 105/C İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 323 23 13

Faks: 0212 323 23 85

Web: http://www.ioki.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Tamamen Türk markası olan ve Medine Sapmaz ile Doğan Sevil tarafından hayata geçirilen İoki ilk şubesini İstinye’de açtı… Adını Hollywood yıldızlarının popüler aşçısı Keizo Okita’dan alan Ioki, Uzakdoğu mutfağı tutkunlarına kaliteli lezzetleri ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor.

Japon mutfağına tutkuyla bağlı bir ekip tarafından hayata geçirilen IOKI’de, sushi tutkunları, ünlü sushi ustasının özel hazırladığı spesiyallerini tadabiliyorlar.

Karides tempura, salatalık, acı ton balığı ve IOKI sostan oluşan “İstanbul Ebi Roll”; etrafı kızarmış patateslerle çevrili yengeçli ve ton balıklı çeşitleri bulunan sushi “Tornado”; değişik bir tarzda marine edilen somon nigiri; uskumru, ahtapot ya da ton balığı ile hazırlanan Sashimi ve Maki sushi; beyaz ya da kırmızı etle hazırlanan Teppanyaki Beef; deniz ürünleri ya da etle hazırlanan noodlelar Keizo Okita’nın spesiyalleri olan ve tarifi sadece usta aşçı tarafından bilenen özel soslar ile servis ediliyor.

Öğlen iş dünyası için “Lunch Bento Menu” sunan Ioki, çocuklar için de özel olarak “Kids Menu’sü ile hizmet veriyor. Evinde ya da ofisinde bu lezzetleri tatmak isteyenler için ise paket servisi bulunuyor…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT