İst Cafe

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, CAFE

Adres: İstiklal Caddesi.Zambak Sokak.No:6 Fransız Konsoloslugu Yanı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 79 44 - 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Adını hem İstiklal Caddesi hem de İstanbul`dan alan İST Cafe, kısa sürede Beyoğlu`nun buluşma noktası haline geldi. Mekan, gündüz gezginleri kadar iş çıkışı keyfi için de cazip bir seçenek olarak Beyoğlu müdavimlerinin kalbine girdi.Ayrıca hızlı ADSL bağlantısı sayesinde kahve eşliğinde işini tamamlamayı seçenler için şimdiden vazgeçilmez bir adres. Kısacası sınırsız sohbet, zengin, herkese hitap eden bir mönü, Beyoğlu`nun eşsiz dokusuyla içiçe bir ortam İST Cafe`de!

İst Cafe, 1877 yapımı tarihi bir binanın giriş katında, İstiklal Caddesi’nin tam ortasında konumlanmış. 400 metrekarelik bir alanda hizmet veren kafe, 250 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor. Beyoğlu’na özel bir mönüyle hizmet vermekte olan mekanın en büyük amacı size Beyoğlu’nda daha önce yaşamadığınız bir deneyim yaşatmak. Yaz için hizmete giren 40 kişilik bahçesi ve kablosuz internet bağlantısıyla İst, müdavimlerinin kendilerini daha iyi hissetmesi için elinden geleni yapıyor.

Beyoğlu’nda kendinizi hem kalabalığın içinde, hem de dışında hissedebileceğiniz bir mekan olan İst Cafe, özellikle kahvaltıları ve açık büfe seçenekleriyle dikkat çekiyor. Yaz için mekanın mönüsü daha da zenginleştirildi. Mönüsünde yer alan pizza, makarna ve noodle çeşitlerinin yanı sıra ızgara et ve tavuklar, bol seçenekli salatalar ve hafif dürüm seçenekleriyle hem leziz hem de doyurucu bir yemek için yemek keyfinizi arttırıyor.

Arka fonda caz ve blues müziğin eşsiz örneklerini duyacağınız mekan, iş çıkışı yorgunluk atmak, Beyoğlu stresinden ve kalabalığından uzaklaşmak, adrenalini ve eğlencesi yüksek bir Beyoğlu gecesi öncesi enerji depolamak, sinema, sergi ve tiyatro çıkışı dinlenmek için keyifli bir seçenek.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT