Itsumi

Mutfak Türü: Uzakdoğu Mutfağı, Japon Mutfağı, Restaurant, Club-Bar

Adres: Reina Muallim Naci Cad. No:44 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 68 69

Web: http://www.reina.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Japon yemeklerinin özü, 5 temel lezzete dayanır; şeker, tuz, sirke, soya sosu ve miso. Eski Japon aşçılarının becerisiyle bu 5 temel lezzet, Japon yemeklerinde 5 temel tada dönüşmüştür. Bu temel tatlar tıpkı Türk mutfağındaki gibi tatlı, ekşi, tuzlu, acı ve baharatlıdır. İşte restoranımızın adındaki "ITSUMI" bu 5 temel Japon tadının simgesidir.

Bizler, bu geleneksel tatlara sadık kalarak, yiyeceklerin doğal lezzetini bozmadan Japon yemeklerinin keyfine varabilmeniz için sizlerin uzun süre vazgeçemeyeceğiniz bir Restoran kurmak istedik. 5 kıtanın buluşma noktası olan Türkiye’de 5 kıtanın Lezzetlerini birleştirerek size sunmak arzusuyla ITSUMI Restoran’ı kurduk. Sizleri de bu lezzetleri paylaşmak için restoranımızda görmeyi tüm kalbimizle diliyoruz.

Modern Japon tasarımıyla bir ilke imza atan restoranımız japon kültürünü türk misafirperverliği ile birleştirmesiyle, japon misafirlerin yanı sıra türk misafirlerin de büyük ilgisini toplamaktadır. Bu kadar kısa zamanda türk misafirlerimizin de sevgisini kazanmamız, şirketimizin kurucusu ve aşçısı olan Shunichi HORIKOSHI’nin tecrübesinden kaynaklanmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT