Kaburga Sofrası Restoran

Yeme İçme Restoran Kaburga Sofrası Restoran

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Keneddy Caddesi No:89 Sahilyolu Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 532 73 73

Web: http://www.kaburgasofrasi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1997`den beri hizmetinizde olan Kaburga Sofrası, ilk şubesini Aksaray`da açtıktan bir süre sonra Şişli`de ikinci şubesini açmak suretiyle büyümeye başlamıştır.

Aksaray Şubesi`nin Bakırköy`e, Şişli Şubesi`nin de Taksim`e taşınması ile daha merkezi yerlere doğru yayılan şubeler bugünkü halini almıştır. Kaburga Sofrası, Mardinli bir aile tarafından yönetilen bir aile işletmesidir. Türkçe, Kürtçe, Arapça, İngilizce bilen personeliyle tüm halklara hitap ederken, yemekleriyle de Mardin`in mozaiği andıran kültürünü İstanbul`da yaşatmaktadır.

Bakır tepsilerde yapılan sunumuyla kaburga dolmasının tadını, yine bakır kaplarla servis edilen ayran ile tamamlayabilirsiniz.

Kaburga dolması, Mardin`de önemli günlerde misafiri onurlandırmak için yapılan özel bir yemektir. Bu büyük lezzete ulaşmak biraz meşakkatli, fakat sonuca değdiği kesin! Kaburga dolması, lezzetini Mardin`in doğal ortamında yetiştirilen kuzu ya da oğlaktan alıyor. Kuzu ya da oğlak, özel iç pilav ile doldurulup dikiliyor ve tam sekiz saat buharda pişiriliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT