Kafes Garden

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Kuruçeşme Mah. Kuruçeşme Arnavutköy Sok. No:5,(migros yanı-üst katı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 287 39 97 - 0212 263 20 17

Faks: 0212 358 49 03

Web: http://www.kafesgarden.com

E Posta: info@kafesgarden.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Ocakbaşı
Sıcacık kömür ateşinde pişirilip, tabağınıza sıcak sıcak servis edilen adana, urfa, kaburga, pirzola... yanında rakı, şalgam suyu ve bolca muhabbet... denize karşı ocakbaşı keyfi yapmak isteyenler için biz buradayız... “Boğaz” ve “Kebap” kelimelerinin kesiştiği yerdeyiz.
Ocağımızın başında Bayram usta var. Biz ona ‘Boğaz’ a kebap kültürünü taşıyan adam diyoruz. Etlerini Çanakkale biga bölgesinden getiriyor ve özenle işliyor. Müdavimlerini yanıbaşında ağırlayan bayram ustanın közde patlıcan, közde soğan ve gavurdağı salatasından oluşan 3 ü 1 aradasının ve bütün et çeşitlerinin sıcak sıcak tabağınıza geldiği sıra etinin ünü ise boğazın karşı yakasına çoktan ulaşmış durumda, zira misafirlerimiz arasında Anadolu yakası sakinlerinin yeri yadsınamacayak kadar fazla.
Kışın giriş katındaki ocakbaşı bölümümüz ve boğaz manzaralı üst salonumuzda; yazın ise organizasyon harici günlerde muhteşem terasımızda misafirlerimizi ağırlamaktayız. Terasımızın hangi günlerde büyük etkinliklere kapalı olduğunu öğrenmek için organizasyon takvimimize göz atabilirsiniz. Gelmeye karar verdiniz ama trafik ve otopark sıkıntısı gözünde büyüyor ise, kestirme yolumuz ve 150 araçlık otoparkımız vardır.

Düğün
“Özel günler özel mekanlarda yaşanır” felsefesi ile yola çıkan Kafes Garden2ın geniş hizmet yelpazesi içerisinde en iddialı olduğu bölüm düğün-davet organizasyonlarıdır.
Yaz mevsiminde 200 kişilik muhteşem terasında ‘hayal tadında’ düğünlere imza atan Kafes Garden’da kış düğünleri içinde 130 kişilik kapalı olan alternatifi mevcut. Yoğun çalışma temposu içerisindeki çiftlere farklı paket programlar ile A’dan Z’ye mekan süslemesi, müzik, fotoğraf-kamera hizmetleri ve düğün pastası gibi bir çok konuda yardımcı olunuyor ve sırtlarından organizasyon yükü alınmış oluyor.
Düğün organizasyonlarının yanı sıra sünnet düğünleri, ürün lansmanları, bayi toplantıları ve şirket yemekleri için de uygun fiziki yapısı ile öne çıkan Kafes Garden 100 araçlık otoparkı ile misafirlerinizin park sıkıntısını da ortadan kaldırmayı planlıyor.

Brunch
Kuruçeşme Kafes Garden bahar ayları ile birlikte terasını açıyor. 250 kişilik kapasiteli boğaz manzaralı, çınar ağaçları altındaki terasta her Pazar saat 11:00 – 16:00 arasında zengin açık büfe ile brunch keyfi yaşanıyor. Menüde neler yokki. Ev yapımı reçeller, özel hamur işleri, istediniz doğrultusunda özel olarak pişirilen omletler ve Kafes Garden’a özel bir çok lezzet...
Ayrıca mekan içerisinde özel olarak hazırlanmış, nargile bölümünde isterseniz sıkı bir tavla maçı yapabilir, isterseniz arkadaşlarınızla birlikte tabu, scrable gibi oyunlar oynarken, bir yandan da kahvenizi yudumlayabilirsiniz..
Kafes Garden’ın en önemli özelliklerinden biri de boğaz da yoğun olarak yaşanan park sıkıntısına karşın, kendine ait 100 araçlık ücretsiz otoparkının olması... Mekanın hemen arkasında yer alan otoparka aracınızı park ettikten sonra terasa geçiyorsunuz. Sizleri’de haftanın yorgunluğunu, eşsiz lezzetler eşliğinde boğazda atmak için Kafes Garden’a bekliyoruz...

Fasıl
2003 yılının ekim ayından beri her cuma-cumartesi devam eden Kafes Garden fasıl geceleri İstanbulun eğlence klasikleri arasına girmeye aday…
Rezervasyon durumuna göre 150 kişilik büyük salon veya 60 kişilik boğaz manzaralı salonda yapılan fasıl gecelerinde türk ve dünya mutfağından sentezlenen meze ve sıcak yemek çeşitleri,limitli-limitsiz alkol seçenekleri ve gece sonunda işkembe çorbası servisi ile haftanın yorgunluğunu nezih bir ortamda atabilirsiniz…
Gece boyunca sizlere eşlik edecek olan sevim hnm ve 4 kişilik orkestrası türk müziğinin hem mekteplisi hem de alaylısı…klasik türk musukisinin seçkin eserleri ile programa başlayan grup ilerleyen saatlerde tempoyu artıyor ve gecenin sonunda oyun havalarına kadar her telden çalıyor…
Dj ihsan’ın seçtiği nostaljik parçalar eşliğinde saat 21.00 de başlayan program,saat 00:30 a kadar devam ediyor.
Ayrıca otopark probleminin sıkça yaşandığı bölgede mekanın kendine ait 150 araçlık otoparkı bulunuyor.alkolü fazla kaçıranlar araçlarını özel güvenliğimizin bulunduğu otoparkta bırakıp taksi ile evlerine dönebiliyor.

Organizasyon
10 kişiden 150 kişiye kadar rezervasyonlar için özel olarak hazırlanan toplantı salonumuz ses sistemi, projeksiyon cihazı ve barkovizyon perdesi ile grup organizasyonlarınıza ev sahipliği yapıyor.
Şirket yemekleri, bayi toplantıları, ürün lansmanları, tanıtım kokteylleri ve farklı grup yemekleriniz için dünya mutfağından veya ocakbaşı bölümümüzden hazırlanan farklı set menü alternatifleri ile sizleri ağırlamaktan keyif duayacağız.
Gruplara mekan kapatırken minimum kişi sayısı aramadığımız gibi; firmalara her türden müzik organizasyonu ve mekan süslemesi ile ilgili profesyonel hizmet veriyoruz.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT