Kahramanmaraş 1963 Lahmacun - İçli Köfte

Yeme İçme Restoran Kahramanmaraş 1963 Lahmacun - İçli Köfte

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Rumeli Cad. Zafer Sok. No: 51/A Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 68 56

Faks: 0212 296 74 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Şişli Kaymakamlığı karşı sokağında Nişantaşı Sağlık Ocağı altında bulunan Kahramanmaraş Lahmacun - İçli Köfte, 1963-1989 arası Rumeli Cad.`de, 1990-2003 arasında Teşvikiye Cad.`de yıllarca Eski Kahramanmaraş adıyla hizmet verdikten sonra bugünkü yerine taşındı.

1963`ten beri özellikle Nişantaşı çevresine lahmacun ve içli köfteyi tanıtıp sevdiren, bu süre içinde dürüstlüğü, işine saygısı, gerçek esnaflığıyla tanınıp sevilen bir aile lokantası. Pazar dışında her gün 09.00-19.00 arasında açık olan Kahramanmaraş Lahmacun - İçli Köfte, özellikle bu iki lezzet türünde iddialı. İçli köftenin otantik ve orijinal şekliyle yapılıp sunulduğu özel bir mekan. Güneydoğu Anadolu`nun tadlarını sevenler için iyi bir adres. Bunun dışında her gün 8-10 çeşit ev yapımı yemekler, balık ızgara, ızgara çeşitleri, pide çeşitleri, kebaplar, makarnalar ve geleneksel tatlılar da var.

50 kişi ağırlayabilen, ahşap kahverengi oturma grupları, açık mavi duvarlarıyla, duvarlarında eski İstanbul tablolarıyla,samimi ortamıyla tam bir aile ve esnaf lokantası olan lokanta motorize servisle çevreye servis olanağı sunuyor. İnternet üzerinden de sipariş verilebilen lokantaya yakın otopark var. Kredi kartları ve yemek çekleri geçiyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT