Kanatçı Marka Restaurant

Yeme İçme Restoran Kanatçı Marka Restaurant

Mutfak Türü: Restaurant

Adres: Mahmutbey Yolu no:230 (Mezbaha Durağı) Kocasinan Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 550 11 61

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bahçelievler’in güzel mekanlardan biri olan Kanatçı Marka konuklarını sıcak ve bir o kadar da güler yüzlü bir atmosferde karşılıyor.Kapılarını sabah 10:00’da sabah kahvaltısı ile açan Kanatçı Marka müşteri ve konuklarına gün içerisinde Öğlen menüsü ve aperatif yemekler eşliğinde ağırlıyor.

Mekan akşamları ve özel günlerde konuklarına çeşitli bir o kadarda özel menüler sunmaya devam ediyor.Kanatçı Markada gece eğlenceli ve sohbet dolu bir ortamda devam ediyor. Toplam da 100 kişilik oturma kapasitesi ile her türlü organizasyona açık olan mekan özel bayi toplantıları için eşsiz bir yer.

Kanatçı Markanın ayrıca yazın ve kışın aile salonu mevcut.

Kanatçı Markanın yemekleri ağız tatlarına hitap eden aşçılar tarafından hazırlanıyor. Her biri ayrı lezzete sahip mönüde ızgara çeşitleri ve köfte,kanat en beğenilenler arasında.Tatlı menüsünde ise eşsiz tatlıları bulmak mümkün.

Günün her saatinde İstanbul stresinden uzaklaşmak ve biraz aileniz ve arkadaşlarınız ile vakit geçirmek,müzik dinlemek ve o eşsiz tatları tatmak istiyorsanız ne duruyorsunuz. Hemen aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte Kanatçı Markada yerinizi alın.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT