Karagöz Zorba Balık Restaurant

Yeme İçme Restoran Karagöz Zorba Balık Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Restaurant

Adres: Abdülezelpaşa Cad. No:255-3 Cibali Fatih İstanbul

Telefon: 0212 532 28 38

Web: http://www.zorbabalik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Zamanın eskitemediği, eskidikçe güzelleşen kültür mozaiği ve eski İstanbul atmosferinin doyasıya yaşandığı Haliç’te, rakı–balık keyfini 18 yıl önce yaşatmaya başlayan Zorba Balık Restaurant, yılların tecrübesini sizlerin beğenisine sunuyor.

Sıcak restoran bölümümüzde kendinizi tekne güvertesinde hissedip, Haliç’i seyre dalabileceğiniz muhteşem terasımızda unutamayacağınız anlarda sizlere hizmet vermekten keyif alacağız.

Kaliteden ödün vermeden uyguladığımız uygun fiyat politikamız, güleryüzlü servis anlayışımız ile misafirlerimizin hafızalarında kalabilmeyi başarı ilkesi olarak kabul ettiğimiz için müdavim sayımız her geçen gün artmaktadır. Süleyman Seba, Ali Şen, Şadan Kalkavan, Cemil Turan, Berna Laçin, Saffet Sancaklı, Prof.Dr.Şener Üşümezsoy gibi ünlü isimleri de her an aramızda görebilirsiniz.

Daha çok Yunan ve Türk Sanat Müziği ezgileri dinleyerek yudumlayacağınız rakının tadını, denizin derin mavisini, gecenin ışıltısını ve damağınızda bıraktığımız lezzeti sizlere yıllarca sunmaya devam edeceğiz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT