Küfe Restaurant

Yeme İçme Restoran Küfe Restaurant

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Nispetiye Cad. No: 72, Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 257 54 98

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul`da eğlence hayatının zirvede yaşandığı 90`lı yılların unutulmaz mekânı Küfe, kapılarını geçtiğimiz yıl yeniden müdavimlerine açtı. Seçkin menüsüyle kısa sürede lezzet tutkunlarının uğrak noktası haline gelen Küfe, tadına doyulmaz lezzetlerinin yanı sıra, sahne performansları ve eğlenceleriyle de çok konuşuluyor.

Güzel bir akşam yemeği ve keyifli bir gece herkes için farklı şeyler ifade eder. Bazısı için sevdikleriyle birlikte bir masanın etrafında oturup sohbet etmektir, bazısı için ise yepyeni lezzetler keşfetmek ya da zengin bir sofrada ziyafet çekmek...

Perşembe geceleri Gülgün Hoşses`in hayranlarıyla buluştuğu mekânda cuma günleri Hayko ve cumartesi günleri Akrep Nalan sahne alıyor. Ayrıca Küfe Kızları`nın muhteşem fasıl müziği performansları da, Küfe tutkunlarına haftanın üç günü unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuyor.

Hepsini bir arada bulmak herkesin erişebileceği bir şans değil, fakat Etiler`in en gözde mekânlarından Küfe, size tüm bunları, hatta daha fazlasını sunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT