Makarna`cı

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Erol Dernek Sokak Alyon Geçidi No:4 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 76 53

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İşte makarnanın çılgın dünyası!.. Birbirinden lezzetli taze makarnalar, tadı damağınızda kalacak soslar, mükemmel sunuş... Formu, diyeti boşverin!..

Makarna’cı, mönüsünde sadece makarna bulunan tek mekan özelliğini taşıyor. İç mekanda 30-35 ve bahçesinde 20-25 müşterisine hizmet verebilen mekanı makarna ve sos kokularıyla hissedebilirsiniz. Yeşillikler içinde bahçede otururken Latin, jazz, soul, klasik müzik eşliğinde makarnalarınızı yiyebilirsiniz.

Beyoğlu’nun karmaşıklığı içinde farklı hissedebileceğiniz Makarna’cı`nın mönüsünde; fettucine, tortelli, linguine, papperdelle gibi ve sos olarak zeytinli patlıcan, tavuk brokoli, Ceneviz usulü pesto ve rokfor soslar gibi alternatifler var. Sadece zeytinyağı kullanılan makarna ve soslar Bodrum`da bulunan çiftliklerindeki zeytin ağaçlarından elde ediliyor.

Ve sadece Makarna’cı da yiyebileceğiniz; Makarna`cı salatası, cevizli erişte, kurutulmuş domatesli tortelli, limonlu fettucine, sebzeli piliç nuddle ve çikolatalı makarna tatlısı gibi Makarna’cı özelleri gerçekten makarna zevki olanlar için unutulmaz tadlar...
Damak zevkinize yepyeni ufuklar açmak için Makarna’cı ya bekleniyorsunuz.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT