Mekan Restaurant

Yeme İçme Restoran Mekan Restaurant

Mutfak Türü: Ev Yemekleri

Adres: Tomtom Mah. Eski Çiçekçi Sok. No:3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 60 52

Web: http://www.mekanrestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Lezzet Mekanına Hoşgeldiniz...
Mekan yemeklerini bugüne kadar tatmadıysanız, lezzete doymamışsınız demektir. Zeytinyağlılarımız, özel sıcaklarımız, etnik mezelerimiz sizleri farklı kültürlere götürüp önce damaklarınızı sonra sizleri mest edecek.

Elli yıllık iki dostun bir lezzet sihirbazı ile tanışıp rüyalarını gerçekleştirdiği bu mekanda yemeğe olduğu kadar eğlenceye de doyacaksınız. Müzik, sohbet, fıkralar, yelkenci dostlar ve tiyatro severlerle mutluluğa yelken açacaksınız.
Beyoğlunda farklı bir lezzet mekanı olan Mekan Restaurant, akşam yemeklerinde olduğu kadar öğlen yemeklerinde de alışkanlık olmaya aday. Sıcak atmosferi, enfes ev yemekleri ve tadına doyulmaz mezeleriyle müdavimi olacağınız Mekan Restaurant ile keyfinize keyif katabileceksiniz.

Birbirinden leziz çay ve kahve çeşitlerimiz ile birlikte sunduğumuz özel tatlı ve kurabiyelerimiz sizleri yoğun iş temposundan ve günün stresinden uzaklaştıracaktır.
Dostlarınızla paylaşmak istediğiniz özel günlerinizi Mekan Restaurant ile unutulmaz kılıyoruz. Nişan, nikâh, evlilik yıldönümleri ve doğum günleri gibi mutlu günlerin yanı sıra, özel davetler ve yemekli iş toplantıları gibi organizasyonları da lezzet mekanımızda yapabilirsiniz.
Huzur ömrünüzden,
Tebessüm yüzünüzden,
Lezzet damağınızdan,
Sizler mekanımızdan eksik olmayın.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT