Messo Restauran

Yeme İçme Restoran Messo Restauran

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Vapur İskelesi Sok.No:26 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 49

Web: http://www.messo.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini kendine özgü atmosferi ile denizi kucaklayan muhteşem mekanında sunan Messo Restaurant, İstanbul'un incisi Ortaköy'de farklı lezzetlerle hizmet veriyor.

Messo Latince de meydan ve orta anlamına geliyor, Ortaköy meydanında iki katlı denize nazır dünya mutfaklarının damaklarınızda unutulmayan tatları ile dikkat çekiyor.

Messo Restaurant'ın işletmecisi Cihan Karatepe günün ve gecenin her saatini “Yaşayan ve Yaşatan” mekan olarak belirten ve çok kısa sürede sosyetenin, iş adamların ve müdavimlerinin uğrak yeri haline geldiğini söyledi. İtalyan mutfağından Yunan Mutfağına, Çin mutfağından, Türk mutfağına kadar aradığınız bütün tatları bulabiliyorsunuz.

Sade ve samimi bir ortamda, güzel, kaliteli müzik eşliğinde, özel kokteyller ve hoş sohbetlerle terapi...! Sunduğu lezzet seçenekleri ve şık mekanı ile alternatifsiz bir mekan, müşterilerine lezzeti yeniden keşfetme imkanı sunuyor.

Damak tadınızı eşsiz sunumlarla birleştirmeyi başaran Messo Restaurant,150 kişiyi aynı anda ağırlayan mekanda,özel organizasyonlarınız, davetleriniz, grup yemekleriniz ve özel toplantılarınız ve kokteylleriniz için sizlere nezih bir ortam ve birbirinden farklı alternatifler sunmaktadır. Her çarşamba akşamı saat 20:00 de canlı müzik, yerli ve yabancı melodiler eşliğinde eğlencenin doruklarına ulaşacaksınız...

İstanbul Boğazının Popüler Semti Ortaköy’de 2 yıldır Deniz Ürünleri ve Dünya Mutfağından oluşan menüsü ile, Messo Restaurant konuklarını ağırlıyor. Bünyesin de iki halkla ilişkilerin İngiliz'ce, Fransız'ca, Alman'ca, İtalyan'ca, İspanyol'ca ve Arap'ça dillerini bilmesi gelen konukları ağırlaması, mekana farklı bir önem katıyor.

Herkesin dilediği lezzeti bulabileceği zenginlikte olan mönüsü; kahvaltı, başlangıç, sandviç, salata, makarna, et, balık-deniz ürünleri, soğuk ve sıcak mezelerin geniş bir yelpazede, ızgaraları, zeytinyağlıları ve tatlılarının yanı sıra yerli ve yabancı kahveler ile alkollü ve alkolsüz içecekleri barındırıyor.

Messo Restaurant ağırladığı müşterilerini ferah, sade, rahat bir ortamda, dinlendirici bir müzik eşliğinde zengin menüsü, muhteşem lezzetleri ile başbaşa bırakıyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT