Meyyali Restaurant - Bar

Yeme İçme Restoran Meyyali Restaurant - Bar

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: İstinye Yokuşu Eski Şişli Emirgan Cad. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Karşısı No:3 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 323 33 93

Faks: 0212 323 33 94

Web: http://www.meyyali.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
HAYAL DEĞİL GERÇEK. YEŞİL VE MAVİ DANS EDİYOR.
Cennet mekân! “Fazla iddialı ” mı diyorsunuz?
Emirgan Korusu’nun üstünde saklı, asırlık çınar ağaçları ve siz, desek? İstanbul’un içinde ama dışında; doğanın büyüsünün, lezzetle buluştuğu, gündelik yaşamın karmaşası içinde nefes almak için bir durak, her zaman uğramak isteyeceğiniz bir liman. Hem sığınmak istediğinizde bir dost, hem de aileniz ve dostlarınızla keyif yapabileceğiniz eğlence ve huzurun iç içe olduğu mekanımızda; damak tadı, porsiyonlarımızdaki doyurucu gramaj, hijyen, kaliteli hizmet ve uygun fiyat değişmeyen prensiplerimizdir. Kelime anlamı ile de “gönül vermek” olan “Meyyali” tıpkı bizim gibi sizin de gönül vereceğiniz, özel mekânınız olmak hedefimiz.

Maslak-İstinye yolu üzerinde ulaşımı kolay, Şehrin gürültüsünden uzak, lezzete ve doğaya hasret kalanlar için ideal bir yer. Trafik yok, egzos dumanı yok, arabamı nereye park edeceğim derdi yok, “çocuğum şimdi orada durmaz” derdi hiç yok. Oyun parkı sayesinde çocuklu ailelere bire bir. Oyun parkına çocuklarınızı güvenle bırakın, keyifli bir hafta sonu yaşayın.

Deneyimli kadrosu, zengin mönüsü ve muhteşem sunumunu İstanbul’da boğazın sırtlarına taşıyan Meyyali de kebap yemenin yanı sıra, tatlı listesi de kabarık. Kızarmış Dondurma ve Dondurmalı helvayı mutlaka yiyin ama bunun da siparişini 20 dakika önce vermeyi ihmal etmeyin.

Aynı anda 500 kişi ağırlıyor, düğün ve nişan törenleri, sünnet düğünleri, doğum günleri, grup yemekleri ve bayii toplantılarını organize ediyoruz. Her Pazar, zengin açık büfe kahvaltı servisimizle (sadece 17.50 YTL) de hafta sonlarını ayrıcalıklı yaşamınızı sağlıyoruz.

Hafta İçi her gün 12.00- 14.00 saatleri arasında % 20 indirim yapıyoruz. Paket servisimiz elbette var, siparişleriniz en geç yarım saat içerisinde teslim ediliyor. Farklı konsepti ile özel mekanınız MEYYALİ’de buluşmak üzere...


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT