Meze By Lemon Tree

Yeme İçme Restoran Meze By Lemon Tree

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Asmalımescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi 83/B Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 83 02

Web: http://www.mezze.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Pera Palace Hotel`in hemen karşısında açılan Meze by Lemon Tree, yıllarca Türkbükü`nde hizmet vermiş Lemon Tree Hotel`in ortaklarına ait. Adından da anlaşılacağı gibi meze ağırlıklı bir menü sunan Meze, eski İstanbul meyhanelerini andıran, geleneksel yemek odaklı bir mekan.

Klasik Türk müziği eşliğinde rakı veya şarabınızı yudumlayacağınızrestoranda sunulan mezeler mevsimine göre değişiyor; çünkü mezeler mevsimler malzemelerle hazırlanıyor. Köpoğlu, Çerkeztavuuğu, Fava, Lakerda, Haydari gibi geleneksel ve sebze ağırlıklı mezelerin tabağı 8 TL. Levrek pilaki, Ahtapot salatası, Tarama gibi deniz mahsüllerinden oluşan mezelerde 11 TL. Yine mevsimine göre değişen ve hepsi Söke ve Kuşadası çevresinden gelen otlar arasında; Börülce, Deniz Börülcesi, Pazı, Şevketibostan, Isırgan Radika gibi otlu klasikleri bulabilirsiniz.

Tatlılardan tahin helvasıyla yapılan suflenin tadı bir başka. Her gün 15:00-02:00 arasında açık olan Meze`de öğle yemeği servisi de bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT