Monteverde Food - Bar Garden

Yeme İçme Restoran Monteverde Food - Bar Garden

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Poligon Mah. Poligon Cad. No:1 İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 229 37 15-16

Faks: 0212 229 34 84

Web: http://www.monteverdeistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Monteverde`nin işletmesini yapan Ali Ayten, bu sektördeki 10 yıllık yöneticilik deneyimini yıllardır bu sektörün içinde olan Hakan Kaya ve Hatemi Bürüç ile kurduğu Monteverde işletmesine taşıdı.
Monteverde mutfağının başındaki isim ise; İlker Tokgöz. Daha önce Kemer Country ve Çırapan Sarayı`nın mutfaklarında görev yana İlker Tokgöz, ekibiyle birlikte, dünya mutfağından değişik tatları Monteverde misafirlerine sunmaya devam ediyor.

Restaurant: Kapalı restaurant, şömine ile 150 metrekare ve 80 kişi oturma kapasiteli 10:00-23:00 saatleri arasında açık. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler, geleneksel Türk kahvaltısı, kış aylarında içinizi ısıtacak şöminesi ve gece aktivitileri, zengin kahve seçenekleri, her türlü üçki ve kokteyli deneyebileceğiniz barı bulunuyor.

Coffee and Snack Garden: Yaz aylarında; Gerçek köy fırınından ve açık mutfağından çıkan lezzetli tatlar, Hafta sonu kahvaltı keyfi, canlı omlet ve makarna istasyonu, Salata ve sandviç çeşitleri, Lezzetli Türk ve dünya mutfağının seçkin meze çeşitleri, Barından seçkin içki karışımları ve taze meyveli buzlu içecekler.

Çınar Garden: Ağaçların altında bulunan mekan, sizin istediğiniz saatler arasında açılıp kapanıyor. Özellikle piknik masaları, hamak ve minderler ile kendin pişir kendin ye keyfini farklı yaşayacağınız bu mekanda herşey sizin kontrolünüz altında... Gelmeden önce edeceğiniz bir telefon ile Çınar Garden sizin istediğiniz gibi düzenleniyor ve size sadece keyifli saatler geçirmek kalıyor.

Kids Garden: Sadece sizleri değil, asıl düşünülmesi gereken çocuklarınız için de farklı bir mekan yaratan Monteverde, bünyesinde oluşturduğu çocuk parkı ile siz dinlenirken çocuklarınızı da düşündü. İstenildiğinde doğum günü partisi ya da okul eğlenceleri için hazırladığı mönü seçenekleri ve profesyonel olarak çalıştığı animatörler ile eğlenceye eğlence katar.

Doyasıya eğlenmek ve eğlendirmek isteyenlere 5000 m2 açık parti alanı, 250 kişi oturma düzenine sahip özel davet çadırı ve 150 araç kapasiteli otoparkı ile park sorunu olmayan ve tek girişi ile izole, hepsinden önemlisi sizin için düşünülmüş özel bir mekan.

Monteverde, çim alanlarında düğün, nişan, barbekü davetleri, piknikler ve doğum günü kutlamaları gibi her türlü özel organizasyon ile şirket toplantıları, outdoor aktiviteleri ve ürün lansmanları için şehir dışına çıkmaya gerek kalmadan ulaşılabilecek ender mekanlardan birisi.
Kapasite:
Piknik düzeninde 800-1000 kişiye kadar çıkılabilir, davet ve organizasyonlarda 600 kişi oturmalı akşam yemeği, 1000 kişiye kadar da kokteyller düzenlenilebilir. Oturmalı düzende 400 kişiye – kokteyl ve kokteyl prolonje düzeninde 600 kişiye kadar çadır back up’ı mevcuttur.




Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT