Nature and Peace

Yeme İçme Restoran Nature and Peace

Mutfak Türü: Vejeteryan Mutfağı

Adres: Büyük parmakkapı Sokak No:21 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 252 86 09

Web: http://www.natureandpeace.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

“Sağlıklı yaşam için sebze ye, barışçı ol!” sloganı ile yola çıkan Nature & Peace Restaurant, vejetaryen mutfağının İstanbul`daki en önemli temsilcilerinden biridir.

Sağlıklı beslenmenin önemini bilenlerin 15 yıldır tercih ettiği restoran, Beyoğlu`nda Büyükparmakkapı Sokak`ta bulunuyor. Aynalar, tablolar, loş ışıklar ve rahat koltuklarla dekore edilmiş olan mekanın kapısından girdiğinizde, huzur ve sağlığı bir arada bulabileceğiniz bir ortam sizi karşılıyor. Nature & Peace, sağlıklı beslenmenin aslında düşünüldüğü kadar “sıkıcı” olmadığını kanıtlıyor. Menü hem vejetaryenlere, hem de sağlıklı beslenmek isteyenlere hitap eden lezzetlerden oluşuyor.

Sebzeli yeşil mercimek köftesi, ısırgan otu, mısır unuyla kavrularak hazırlanan lahana çorbası en sevilen yemeklerden bazıları. Sebze yemeklerinin yanında beyaz et, balık ve kırmızı et seçenekli yemekler de mevcut.

Şehrin karmaşasından biraz olsun uzaklaşmak isterseniz; ruhen ve bedenen huzur bulacağınız Nature & Peace, tüm doğallığı ile sizleri bekliyor. Güzel müzik ile ruhunuzu besleyebilir, leziz yemeklerle damak zevkinize tat katabilirsiniz!

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: VISA-MASTER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT