Otto Santral

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Akdeniz Mutfağı, Restaurant, CAFE, Club-Bar

Adres: Santralistanbul, Emniyettepe Mah. Kazım Karabekir Cd. No:2/7 Elektrik Santralı Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Web: http://www.ottoistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

2005 yılında Asmalımescit’te küçük bir restoran-bar olarak açıldı. Kısa sürede İstanbul yeme-içme ve eğlence hayatına farklı bir bakış açısı getirmeyi başardı. Açıldığı günden bu yana “İyi yemek, İyi müzik” mottosu ile İstanbul’un trend belirleyen mekanlarından biri oldu. Aldığı birçok ödül ile bunu kanıtladı. İstanbul’da üç şubesi bulunuyor. Sürekli yenilenen menüsü, mekanda gerçekleştirdiği organizasyonları ve yeni projeleri ile geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

2008 Eylül ayında, Bilgi Üniversitesi tarafından çağdaş sanatlar müzesi, kültür ve eğitim merkezine dönüştürülen Santral İstanbul bünyesinde faaliyete geçen Otto Santral, 150 kişilik oturma düzenine sahip olmasının yanı sıra etkinlik günlerinde kapasitesini 800-900 kişiye kadar çıkarabiliyor.

Sıra dışı dekorasyonu ve tasarım mobilyaları ile dikkat çeken Otto Santral, Time Out Yeme İçme ödüllerinden ‘’En İyi Mekan Tasarımı’’ kategorisinde birinci seçildi. ‘’Otto Santral’’ mekanda gerçekleştirilen etkinlikleri ile Türkiye’nin tanınmış isimlerini, dünyaca ünlü DJ ve sanatçıları İstanbullular ile buluşturuyor.

‘’Otto Santral’’ hafta içi saat 10.00-02.00, hafta sonu ise 10.00-04.00 saatleri arasında Pazartesi hariç haftanın 6 günü hizmet veriyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT