Otto Sofyalı

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Asmalımescit Mahallesi Sofyalı Sokak No:22/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 65 88

Web: http://www.ottoistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
“İyi yemek, iyi müzik”, Asmalımescit Sofyalı sokakta açılan yeni Otto ile devam ediyor…
Asmalımescit’te 2005 yılında açılan Otto, kısa sürede İstanbullu’ların vazgeçilmez buluşma noktalarından biri oldu. Restoran, bar ve cafe olarak hizmet veren bu küçük mekan zamanla dolup taşmaya başladı. Kısa zamanda Alaçatı ve santralistanbul’da açılan şubelerine, Kasım 2008’de yine Asmalımescit’te Sofyalı sokakta faaliyete geçen dördüncü Otto katıldı.

Tüm Otto’larda olduğu gibi “iyi yemek, iyi müzik” mottosu yeni açılan “Otto Sofyalı”da da geçerli. Pazar günleri hariç her gün 11.00 – 02.00 arasında hizmet veren Otto Sofyalı’nın 60 kişilik oturma kapasitesi bulunuyor.

Özel partiler ve toplantılar için ayrılan 20-30 kişilik farklı bir odası bulunan yeni Otto, yine kendine özgü tasarımı, samimi ortamı, yenilenen menüsü ve meşhur pizzalarıyla gelenleri ağırlamaya devam ediyor.

Akşamüstleri mini Otto pizza ikramları ile “Happy Hour”…
Asmalımescit’e yeni bir soluk getiren “Otto Sofyalı”, kısa bir sürede çalışanların iş çıkışı buluşma noktalarından biri haline geldi. Hafta içi 18.00 – 19.30 saatleri arasında “Happy Hour” kapsamında barda tüm içkilerde %10 indirim uygulanmasının yanı sıra, gelenlere meşhur Otto pizzalarının mini boyları ikram ediliyor.

Yeni Otto’dan yeni kokteyller; “votka gelincik” ve “salatalıklı saketini”
“Otto Sofyalı”nın her geçen gün tercih edilen geniş barı ve zengin kokteyl çeşitleri, müşterilerine yeni tatlar sunuyor. Özellikle mekana özel hazırlanan “salatalıklı saketini” ve özel gelincik şurubu ile hazırlanan “votka gelincik” her gelenin gönlünü fethediyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT