Otto Tünel

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Asmalımescit Mah. Şehbender Sok. No: 5/1 Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 70 15

Web: http://www.ottoistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

2005 yılında Asmalımescit’te küçük bir restoran-bar olarak açıldı. Kısa sürede İstanbul yeme-içme ve eğlence hayatına farklı bir bakış açısı getirmeyi başardı. Açıldığı günden bu yana “İyi yemek, İyi müzik” mottosu ile İstanbul’un trend belirleyen mekanlarından biri oldu. Aldığı birçok ödül ile bunu kanıtladı. İstanbul’da üç şubesi bulunuyor. Sürekli yenilenen menüsü, mekanda gerçekleştirdiği organizasyonları ve yeni projeleri ile geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

Otto Tünel

Şehrin en hip mekanlarından biri olan Otto Tünel, haftasonları yemek saatinden sonra adeta küçük bir klübe dönüşüyor. Samimi bir ortamın yansıtıldığı mekanın duvarları, geniş aynalar ve müşterilerin yaptığı pastel boya desenlerle kaplı. Genellikle müşterileri arasında Beyoğlu’nda yaşayan yabancılar, konsolosluk mensupları, iş adamları ve öğrenciler bulunuyor.

Ancak mekana en çok reklam ve sanat çevreleri ilgi gösteriyor. Özellikle yemek saatinden sonra daha da yükselen elektronik müzik ile gelenler, istedikleri gibi dans edip eğlenebiliyor. Otto Tünel, Pazar günleri hariç 10.00-03.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Timeout Yeme İçme Ödülleri’nden ‘’En İyi Asmalımescit Mekanı’’ kategorisinde birinci seçilen Otto Tünel’in 40 kişilik oturma kapasitesi bulunuyor. Ayakta ise bu kapasite 100-150 kişiye kadar çıkabiliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT