Palato Cafe Restaurant

Yeme İçme Restoran Palato Cafe Restaurant

Mutfak Türü: Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, Restaurant, CAFE

Adres: Akbıyık Cad. No:40 Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 458 58 79

Faks: 0212 458 58 65

Web: http://www.palatorestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Palata Cafe Restaurant, Sultanahmet Akbıyık Caddesi`ne yeni bir soluk getiren ve detayların zevke dönüştüğü 22 odalı şık bir butik otel olan Senatus Hotel`in hemen altında yer alıyor.

Yaklaşık 70 kişilik iç ve dış oturma kapasitesi ile otel harici misafirlerini de memnuniyetle ve özenle ağırlayan Palato Cafe Restaurant`ta, neredeyse tüm yemekler "a la minute" tarzında hazırlanıyor. Bu da her bir lezzetin taze bir şekilde hazırlandığı anlamına gelmekte. Etlerimizin, sebzelerimizin ve deniz mahsüllerimizin tazeliğini garanti altına alabilmek amacıyla her türlü teknik donanım ve hijyen koşulların sahibiz.

Türk ve dünya mutfağından oluşan mönümüzü çağdaş bir yaklaşımla yorumluyor; ayrıca, değişik çeşniler ve soslar eşliğinde mevsimlik ve en taze ürünlerden hazırlayarak yaratıcı bir biçimde sizlere sunuyoruz. Öğle veya akşam yemeklerinde Palato mutfağının değişik lezzetlerini tadabilir ya da günün dilediğiniz saatinde kahvenizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

Grup yemekleri ve organizasyonlar için de hizmet veren restoranda "yufka basketinde hünkar beğendi"yi ve "sıcak çikolatalı kek"i özellikle denemenizi tavsiye ederiz.

Palato Restaurant`ın rahatlatıcı ortamında keyif yaparken aynı zamanda Bizans İmparatorluğu`na ait eski saray kompleksindeki "Magnaura Senato Binası"nın duvarlarına denk gelen mekânda kendinizi tarihle iç içe hissedeceksiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT